Ποια σχήματα γυαλιών είναι κατάλληλα για ένα οβάλ πρόσωπο;

Ποια σχήματα γυαλιών είναι κατάλληλα για ένα οβάλ πρόσωπο;

Η επιλογή των σωστών γυαλιών ηλίου έχει πολύ μεγαλύτερη δύναμη στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης από ό,τι φαντάζεστε. Και το σχήμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξεις περισσότερο.

Το οβάλ πρόσωπο θεωρείται το πιο αναλογικό και ισορροπημένο, στο οποίο ταιριάζουν τα περισσότερα είδη αξεσουάρ. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τύποι γυαλιών ηλίου που έχουν σχεδιαστεί για αυτή τη σιλουέτα και θα σας ταιριάζουν τέλεια.

Στη Sky Optic, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή για να τονίσετε το στυλ και την ατομικότητά σας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Προσδιορισμός του οβάλ σχήματος του προσώπου

Για να γνωρίζετε ακριβώς ποια αξεσουάρ να επιλέξετε, πρώτα απ 'όλα πρέπει να μάθετε εάν το πρόσωπό σας είναι πραγματικά οβάλ. Μπορείτε να το πετύχετε εύκολα και άνετα στο σπίτι, χωρίς τη βοήθεια ειδικού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα εκατοστό και ένα κομμάτι χαρτί για να καταγράψετε τις μετρήσεις.

Για το σκοπό αυτό - επισκεφτείτε το εγχειρίδιό μας για τον προσδιορισμό του σχήματος του προσώπου, όπου θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες.

Κατανόηση των χαρακτηριστικών του οβάλ προσώπου

Το οβάλ πρόσωπο είναι γνωστό ως το πιο συμμετρικό. Χαρακτηρίζεται από απαλά χαρακτηριστικά και σωστές αναλογίες. Το πλάτος του σαγονιού του είναι μικρότερο από αυτό του μετώπου του. Δεν ισούται με το μήκος, γι' αυτό και παρατηρείται αυτό το πιο απαλό και ισορροπημένο σχήμα.

Υπάρχει μέτρια όξυνση των ζυγωματικών, που συμπληρώνεται από στρογγυλότητα στα μάγουλα. Τα περιγράμματα δεν είναι πολύ έντονα και αιχμηρά, πράγμα που σημαίνει ότι το οβάλ πρόσωπο δεν είναι τραχύ και έχει τέλεια αναλογία.

Σχήματα πλαισίου που συμπληρώνουν τέλεια το οβάλ πρόσωπο

Όπως ήδη γνωρίζετε, τα άτομα με οβάλ πρόσωπο είναι προνομιούχα γιατί σχεδόν τα πάντα τους ταιριάζουν. Οι σκελετοί που θα ταίριαζαν καλύτερα στη δομή του προσώπου σας, καθώς και στα γυαλιά ηλίου, είναι:

Τα στρογγυλεμένα σχήματα εναρμονίζονται πολύ καλά με την οβάλ δομή του προσώπου, καθιστώντας τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου κατάλληλα και προτιμώμενα για τη δημιουργία μιας ισορροπημένης και απαλής εμφάνισης. Μεταξύ των μοντέλων που προτείνει το skyoptic.gr είναι:

OAKLEY OO9440 – 944002 – Τα γυαλιά ηλίου Oakley είναι από τα πιο πρόσφατα από την τελευταία συλλογή της μάρκας. Ο στρογγυλός πλαστικός σκελετός σε μαύρο χρώμα δίνει ευελιξία και τα ροζ γυαλιά φέρνουν φρεσκάδα στο σχέδιο.

GUESS GU00068 52H – το κομψό αξεσουάρ της Guess για άνδρες είναι εντελώς καφέ χρώματος, με ιριδίζοντα γυαλιά και πολωμένους φακούς για μέγιστη άνεση σε όλες τις συνθήκες.

ορθογώνιο – τα ισορροπημένα στρογγυλεμένα χαρακτηριστικά λειτουργούν καλά με τις πιο έντονες άκρες του σκελετού που παρέχουν τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου. Σας προσφέρουμε δύο τέλειες επιλογές:

BOSS 1451/S – 003/M9 – αυτό το πολυτελές και κομψό μοντέλο Boss είναι μέρος της συλλογής 2023. Ο πλαστικός σκελετός των γυαλιών ηλίου σε μαύρο, σε συνδυασμό με τους φακούς καθρέφτη σε πορτοκαλί, δημιουργεί μια τέλεια ισορροπία.

DOLCE & GABBANA DG6187 – 331287 – φρέσκο, διαφορετικό και εξαιρετικό. Τέτοια είναι τα γυαλιά ηλίου της DOLCE & GABBANA, που τραβούν την προσοχή με τον ασυνήθιστο και φρέσκο ​​σχεδιασμό τους. Τα γυναικεία είδη συνδυάζουν λευκά και γκρι χρώματα, δημιουργώντας μια επιτυχημένη εμφάνιση.

μάτι γάτας - αν θέλετε να δώσετε ακόμα μεγαλύτερο μήκος στην εικόνα σας, με τα είδη τύπου «μάτι της γάτας» σίγουρα θα το πετύχετε. Τα γυαλιά ηλίου που σας προτείνουμε να δείτε είναι:

MICHAEL KORS MK2158 – 34453B – το πλαστικό γυναικείο αξεσουάρ είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από καφέ εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου, που φέρει το σήμα Michael Kors, αλλά και των ιριδίζονων φακών. Αυτά τα γυαλιά φαίνονται, διαφορετικά, φρέσκα και βοηθούν στη δημιουργία της ατομικής εικόνας.

TIFFANY & CO. TF4195 – 8001S4 – Ο συνδυασμός μετάλλου και πλαστικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτού του αντικειμένου TIFFANY & CO ενισχύει την αντοχή και τη δύναμη. Τα γκρι συμπαγή γυαλιά θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια άνετη εικόνα, με εξαιρετική αντίθεση και καθαρά χρώματα.

πολυγωνικά - τα γυαλιά με αυτό το σχήμα θα φέρουν φρεσκάδα στην όρασή σας, ενώ ταυτόχρονα θα τονίσουν τις αναλογικές ιδιαιτερότητες του οβάλ προσώπου. Τα κατάλληλα μοντέλα πολυγώνων είναι:

ANA HICKMANN AH3271 – T01 – Το αντικείμενο είναι σχεδιασμένο για γυναίκες και είναι από την Ana Hickmann.Ο σκελετός  συνδυάζει πλαστικά και μεταλλικά στοιχεία για να επιτύχει στιβαρότητα, αντοχή στη φθορά, ανθεκτικότητα και αντοχή. Τα μπλε γυαλιά είναι ιριδίζοντα, παρέχοντας εύκολη προσαρμογή της όρασης σε οποιαδήποτε ένταση φωτός.

RAY-BAN RB3548N - 001/R5 – ο χρυσός μεταλλικός σκελετός ταιριάζει πολύ με τους μπλε συμπαγείς φακούς για να πετύχετε έναν αρμονικό, καθαρό και κομψό σχεδιασμό. Είναι κατάλληλα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις προσφορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που αξίζουν την προσοχή σας. Περιηγηθείτε στον κατάλογό μας για να βρείτε την τέλεια προσθήκη στα αξεσουάρ σας, έχοντας κατά νου ότι όλα τα είδη είναι 100% προστατευμένα από τον ήλιο. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Συμβουλές για το styling σε οβάλ πρόσωπα και γυαλιά

Αυτή η ισορροπημένη μορφή δίνει ένα ευρύ πεδίο έκφρασης και συνδυασμού. Μπορείτε να πειραματιστείτε ή να μείνετε στο αγαπημένο σας look. Υπάρχει η ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικά μοντέλα, σχέδια και χρώματα για να βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις μεμονωμένες γευστικές προτιμήσεις και την εμφάνιση.

Τόσο τα πιο λεπτά όσο και τα παχύτερα πλαίσια είναι κατάλληλα και από χρωματική άποψη, οι ζεστοί, ψυχροί και ουδέτεροι τόνοι θα φαίνονται εξίσου καλοί στο οβάλ πρόσωπο.

Τι άλλο να προσέξετε;

Αν και σχεδόν όλοι οι τύποι γυαλιών ηλίου ταιριάζουν στην οβάλ δομή του προσώπου, καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα πιο ογκώδη μοντέλα, γιατί μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία και να επηρεάσουν τις φυσικά τοποθετημένες σωστές αναλογίες.

Είναι σημαντικό να αναζητήσετε αυτά που προσφέρουν 100% προστασία από τις ακτίνες UV, τις ελεύθερες ρίζες και το μπλε φως. Επίσης, εστιάστε στον τύπο των φακών – κάποιοι είναι πολωτικοί και άλλοι όχι. Το γυαλί μπορεί να είναι ιριδίζον, καθρέφτης, αντιανακλαστικό και πολλά άλλα είδη.

Βρείτε τον συνδυασμό που σας ταιριάζει καλύτερα και θα σας προστατεύσει από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων άλφα και βήτα του ήλιου.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, επιλέξτε χρώματα γυαλιών ηλίου που ταιριάζουν με την εμφάνισή σας και ταιριάζουν με τα outfit σας. Έτσι, θα χρησιμεύσουν ως αμετάβλητο αξεσουάρ της εικόνας σας.

Back to all articles
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik