Γυναικεία γυαλιά ηλίου - DOLCE & GABBANA

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-60 από 259

Σελίδα
ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-60 από 259

Σελίδα
ανά σελίδα

Με καταγωγή από την Ιταλία, η μάρκα Dolce & Gabbana εμπνέει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο με την ποικιλία της στην αγορά και την παλέτα φρέσκων χρωμάτων.

Γυναικεία γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana - ρετρό εμπνευσμένη κομψότητα της σύγχρονης γυναίκας

Οι συλλογές γυναικείων γυαλιών ηλίου είναι από τις πιο επιτυχημένες προσφορές της μάρκας. Με τη στάση της στη λεπτομέρεια και τα ρετρό στοιχεία στην εμφάνιση των μοντέλων, η μάρκα είναι η σωστή επιλογή για τη σύγχρονη γυναίκα. Χαρακτηριστικό της μάρκας είναι ότι αυτού του είδους τα αξεσουάρ πολυτελείας έχουν προστασία από τις ακτίνες UVA που διεισδύουν μέσα από την ατμόσφαιρα στα βάθη του δέρματος.

Τα πιο επιθυμητά γυναικεία μοντέλα Dolce & Gabbana

Ως τα πλέον προτιμώμενα μπορούμε να επισημάνουμε:

  • DG4377 - 32998G - έχουν ακανόνιστο σχήμα του σκελετού, το οποίο, εκτός από το πάχος του και την παρουσία λεοπάρ στοιχείων στο εσωτερικό, τα καθιστά μια εξωφρενική λύση.
  • DG6126 - 501 / 8G - 60 - αυτά τα γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana έχουν το σχήμα του σκελετού Butterfly, το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή για αυτό το αξεσουάρ σήμερα. Διατίθεται σε δύο χρώματα γυαλιού - γκρι και καφέ.
  • DG6177 - 501/87 - αυτά τα γυαλιά ηλίου έχουν ακανόνιστο σχήμα σκελετού. Το μοντέλο αποτελεί μέρος της συλλογής 2022. Είναι κατάλληλα για άτομα με πιο ήρεμη καθημερινότητα, καθώς και για άτομα σε δυναμικό περιβάλλον.

Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές μας για γυναικεία γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana σε λογικές τιμές.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik