Σκελετοί - TOM FORD

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-5 από 5

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-5 από 5

ανά σελίδα

Στο Skyoptic.bg μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία απόαπό διάφορα γυαλιά οράσεως  με υψηλή ποιότητα και λογικές τιμές. Έχουμε ανδρικές και γυναικείες προσφορές που ανήκουν σε διάφορες παγκοσμίου φήμης μάρκες.

Tom Ford - σύμβολο αισθητικής και κομψότητας

Αναμφίβολα, οι Tom Ford ορίζονται ως τιτάνες στην παραγωγή αξεσουάρ. Τα μοντέλα σκελετών που προσφέρουν είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό, το οποίο συμβολίζεται από την ανθεκτικότητα και τα μοντέλα είναι τόσο δυνατά, άνετα και ελαφριά. Διατίθενται σε όλα τα σχήματα για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους προσώπων. Πολύ δημοφιλείς είναι οι προσφορές Clip-on, οι οποίες αναδημιουργούν την καινοτόμη σκέψη των σχεδιαστών.

Σκελετοί για γυαλιά οράσεως Tom Ford για άνδρες και γυναίκες

Η μάρκα αναπτύσσει άνετους και ελαφρούς σκελετούς γυαλιών για άνδρες και γυναίκες. Μεταξύ των πιο δημοφιλών και για τα δύο φύλα είναι:

  • Ανδρικοί σκελετοί γυαλιών Tom Ford - Υπάρχουν χοντρές και λεπτές επιλογές. Είναι κατάλληλα για πολλές ώρες χρήσης και το ορθογώνιο σχήμα τους είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους προσώπου.
  • Γυναικεία μοντέλα Tom Ford - παρουσιάζονται τόσο πιο μινιμαλιστικές όσο και πιο χοντρές επιλογές Tom Ford. Μπορειτε να τα  βρείτε  τόσο με ολόκληρο σκελετό  όσο και με μισό καρέ, και τα χρώματα που ακολουθεί η μάρκα είναι ουδέτερα και κλασικά - μαύρο, γκρι.
Copyright © 2023, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik