Σκελετοί - LIU JO

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-14 από 14

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-14 από 14

ανά σελίδα

Εμείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα Skyoptic.gr προσφέρουμε επώνυμα αξεσουάρ, υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές. Όλα ανήκουν σε παγκοσμίου φήμης μάρκες που κατασκευάζουν τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά μοντέλα.

Η μάρκα Liu Jo ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες

Η Liu Jo είναι μια μάρκα που μπορεί να αναγνωριστεί μεταξύ των ανταγωνιστών της με τα ενδιαφέροντα, μοντέρνα, διαφορετικά και αξέχαστα μοντέλα σκελετών γυαλιών. Όλες οι δημιουργίες δημιουργούνται ενσωματώνοντας τη σχεδιαστική ανάγνωση των επαγγελματιών και ένα από τα πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά είναι η ποικιλία των χρωμάτων που υπάρχουν στην κατασκευή των σχεδίων. Εκτός από όμορφοι, οι σκελετοί γυαλιών της μάρκας Liu Jo είναι ανθεκτικοί, υψηλής ποιότητας και ελαφροί. Το πλαστικό υλικό,

που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι ισχυρό και ανθεκτικό.

Προτιμώμενα μοντέλα σκελετών γυαλιών Liu Jo

Η μάρκα έχει πολλά χειροποίητα αξεσουάρ που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Τα ακόλουθα τρία ξεχωρίζουν ως τα πιο δημοφιλή μεταξύ των χρηστών των σκελετών γυαλιών Liu Jo:

  • lj3604-540-4915 – το σχήμα αυτού του μοντέλου είναι μάτιγάτας και το ροζ χρώμα του δίνει φρεσκάδα και καινοτομία.
  • lj2754-001-5318 – αυτή η πλαστική πρόταση με τετράγωνο σχήμα και μαύρο χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση κομψότητας και στυλ. Αυτή η επιλογή είναι μια άνετη και κατάλληλη επιλογή για τους λάτρεις των ουδέτερων και καθαρών αξεσουάρ.
  • lj2710-215-5417 - το χρώμα havana δημιουργεί έναν συνδυασμό καλοκαιρινής διάθεσης, φρεσκάδας και ομορφιάς. Το λεπτό τετράγωνο σχήμα χαρίζει λεπτότητα και δημιουργεί μια κομψή εμφάνιση.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik