Πολιτική Επιστροφών

Όροι επιστροφής

 Εάν το προϊόν που αγοράσατε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αντικαταστήσετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.

 

 1. Στείλτε μας ένα email στο [email protected].

Στέλνετε τα ονόματά σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία, καθώς και το τραπεζικό λογαριασμό σας / IBAN / στον οποίο θα επιστρέψουμε το ποσό. Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν μόνο μέσω τράπεζας

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Return and Exchange online μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

  1. Για καλεσμένους
  2. Για εγγεγραμμένους χρήστες

 2. Τυλίξτε καλά το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε .

πορείτε να το στείλετε στο ίδιο πακέτο στο οποίο το παραλάβατε. Λάβετε υπόψη ότι όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην αρχική τους συσκευασία, να περιλαμβάνουν όλα τα αξεσουάρ (θήκη, πανί καθαρισμού, πιστοποιητικό κ.λπ.) και ότι η εμφάνιση δεν πρέπει να καταστραφεί- σχισμένη συσκευασία, αφαιρεθείσες ετικέτες, κομμάτια ή ίχνη χρήσης.)

 

 3. Συμπληρώneτε τη φόρμα επιστροφής και τη στέλνετε μαζί με το δέμα.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να βάλετε τη φόρμα στο δέμα της επιστροφής σας, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε το αίτημά σας μόλις φτάσει στην αποθήκη μας.

 

 4. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 5 ευρώ, τα οποία καλύπτονται από τον αγοραστή. Αυτά τα έξοδα αφαιρούνται από το συνολικό ποσό της αγοράς που θα σας επιστρέψουμε.

 

 5. Για τη διευκόλυνσή σας, θα στείλουμε κούριερ για να παραλάβει το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε.

Λάβετε υπόψη ότι το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη !!!

 

 6. όταν λάβουμε την επιστροφή σας τότε θα σας καταθέσουμε και τα χρήματα

Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας στην αποθήκη μας και την ελέγξουμε προσεκτικά, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε. Το χρηματικό ποσό θα είναι στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik