Ανδρικά - PORSCHE DESIGN

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-8 από 8

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-8 από 8

ανά σελίδα

Ανδρικοί σκελετοί Porsche Design - πρωτοποριακός σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Το όνομα της μάρκας αποτελεί σύμβολο υψηλής ποιότητας στην κατασκευή αξεσουάρ και ειδικότερα σκελετών για γυαλιά και γυαλιά ηλίου. Η ιταλική μάρκα βασίζεται σε ποιοτικά υλικά για την παραγωγή γυαλιών και αντισυμβατικό σχεδιασμό, που τα καθιστά μοναδικά. Για τη δημιουργία, η Porsche Design χρησιμοποιεί τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες προηγμένης τεχνολογίας, προκειμένου να παρέχει λειτουργικότητα και καλά πρότυπα.

Τα μοντέλα συμβολίζουν τον κλασικό μοντερνισμό. Οι σχεδιαστές προσπαθούν να δημιουργήσουν άνετα σχέδια που ακολουθούν την πολυτέλεια και τονίζουν την ατομικότητα. Χαρακτηριστικό των διοπτρικών μοντέλων είναι ότι είναι κατασκευασμένα από κράμα τιτανίου, που δίνει ελαφρότητα, καθώς και το λογότυπο, το οποίο απεικονίζεται για να ξεχωρίζει. Τα προϊόντα τιτανίου είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη διάβρωση και χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή.

Κορυφαία ανδρικά μοντέλα Porsche Design

Από τους πιο προτιμώμενους σκελετούς ανδρικών γυαλιών είναι:

  • P8355 - D - 6112 - με σχήμα Aviator, αυτό το σχέδιο προσφέρει την κλασική μοντέρνα ρετρό εμφάνιση.

  • P8285 - A 5614 - αυτό το αξεσουάρ έχει ορθογώνιο σχήμα και μαύρο χρώμα.

  • P8297 - B - 5815 - το μοντέλο έχει ορθογώνιο σχήμα και πυκνές λαβές και το χρυσαφί χρώμα δημιουργεί μια αίσθηση κομψότητας. Πηγαίνουν σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου.

Επιλέξτε τους κατάλληλους ανδρικούς σκελετούς για γυαλιά Porsche Design, τους οποίους μπορείτε να βρείτε σε προσιτές τιμές σε εμάς.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik