Σχετικά με εμάς

Η καλή παρουσίαση στον επιχειρηματικό κόσμο είναι σημαντική για την ευημερία οποιασδήποτε εταιρείας. Η εταιρική εικόνα και η υψηλή αξιολόγηση των καταναλωτών είναι σημαντικά για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης εμπιστοσύνης μεταξύ του εμπόρου και του πελάτη. Ορθότητα, επαγγελματισμός και κατανόηση - η επιτυχία έγκειται σε αυτές τις αξίες και εμείς στο Sky Optic μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη συμβουλή και λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με την υγεία των ματιών.

Η ιστορία μας

Sky Optic είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που ξεκίνησε την ανάπτυξή της το πρόσφατο 2015. Το πρώτο κατάστημα της ανοίξε στη Σόφια στη συνέχεια το πεδίο εφαρμογής της εταιρείας επεκτείνεται και 9 ακόμη καταστήματα στη χώρα αρχίζουν να λειτουργούν. Με βάση την εμπειρία των ειδικών στον τομέα της υγείας των ματιών και των καθορισμένων στόχων, Sky Optic δηλώνει την άξια της στον εταιρικό κόσμο, ξεχωρίζοντας στην αγορά με τη ποικιλία των προϊόντων της με πάνω από 8000 προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Skyoptic.gr

 

Διάφορες επιτυχίες και επιτεύγματα

Η επιτυχία αναγνωρίζεται από тτους ικανοποιημένους πελάτες. Η αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι το έργο έχει γίνει καλά και η αποστολή ολοκληρώθηκε. Στο Sky Optic είμαστε περήφανοι που λέμε ότι έχουμε πετύχει πολλά με την πάροδο του χρόνου και η σκληρή δουλειά και η αδυσώπητη φιλοδοξία κάθε μέλους της ομάδας μας οδήγησαν στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα. Σήμερα μπορούμε να καυχηθούμε για:

 

 

  • Η εικόνα του ενός αξιόπιστου οπτικού κέντρου, στο οποίο τα προσφερόμενα προϊόντα είναι στο υψηλότερο επίπεδο και ο πελάτης είναι πάντα στην πρώτη θέση.

 

  • Η ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων υπαλλήλων μας που θα σας προσφέρει συμβουλές - οφθαλμίατροι, οπτικοί, οπτομετρητές και σύμβουλοι πωλήσεων.
  • Μια ποικιλία προϊόντων που κάνει δυνατή την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος.
  • Οι φιλανθρωπικές εκστρατείες μας για άτομα που έχουν ανάγκη, τις οποίες οργανώνουμε προκειμένου να παρέχουμε πρόληψη της υγείας των ματιών και προσιτή θεραπεία διαγνωσμένων προβλημάτων.

Κοιτάξτε τον κόσμο με διαφορετικά μάτια και εμπιστευτείτε το Sky Optic - τον πιστό σας συνεργάτη για την επίτευξη εξαιρετικής υγείας των ματιών.

Αποστολή και αξίες

Ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας φιλόδοξοι και με αυτοπεποίθηση για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και με τα χρόνια πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Μέχρι σήμερα, μπορούμε να καυχηθούμε για μεγάλη επιτυχία και όλο και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες που επιλέγουν να μας εμπιστευτούν. Μαζί μας θα λάβετε μια προσεκτική στάση και μια λύση που αντιστοιχεί στις απαιτήσεις και τις δυνατότητές σας. Ακολουθώντας τις αξίες και την επιχειρηματική φιλοσοφία μας, η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο της μόδας, καθώς και τη συντόμευση για την υγεία των ματιών σας

Τα πλεονεκτήματά μας

Είμαστε μια ομάδα ειδικών με κίνητρα στον τομέα της υγείας των ματιών που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο επάγγελμά τους. Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την επιλογή για γυαλιά ηλίου και οράσεως, προσφέροντάς σας την καλύτερη δυνατή λύση. Προσφέρουμε δωρεάν και απεριόριστη υποστήριξη για τα γυαλιά που αγοράσαμε από εμάς,αυτό είναι γεγονός που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας. Χαμηλές τιμές, πασίγνωστες μάρκες και πιστοποιημένους φακούς γυαλιά οράσεως Rodentstock - αν για εσάς η άψογη απόδοση έρχεται πρώτη, επιλέξτε μας. Θα δικαιολογήσουμε πλήρως την εμπιστοσύνη σας!

Πόσα καταστήματα έχουμε στη Βουλγαρία

Μέχρι σήμερα, έχουμε 9 φυσικά καταστήματα και 1 ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε να μας βρείτε σε Σόφια, Στάρα Ζαγόρα, Μπλαγκόεβγκραντ, Πέρνικ, Ντούπνιτσα, Κιουστεντίλ, Σαντάνσκι και Γκότσε Ντέλτσεβ, και οι πελάτες μας που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε κανένα από τα Φυσικά μας καταστήματα μπορούν να κάνουν αγορές μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μας, όπου μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε επαγγελματικά

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik