Ποια γυαλιά ηλίου BOSS ταιριάζουν καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας;

Ποια γυαλιά ηλίου BOSS ταιριάζουν καλύτερα στο σχήμα του προσώπου σας;

Όσον αφορά τα αξεσουάρ ασφαλείας υψηλής ποιότητας, η μάρκα BOSS είναι μία από αυτές που βρίσκονται στην κορυφή των τσαρτ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα skyoptic.gr, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων αυτής της μάρκας, όχι μόνο επειδή αντιπροσωπεύουν τέλεια την τρέχουσα μόδα, αλλά και επειδή παρέχουν υψηλού επιπέδου ποιότητα και λειτουργικότητα.

Ποια άλλα πλεονεκτήματα έχει η μάρκα και πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή για το πρόσωπό σας, θα σας εξηγήσουμε παρακάτω στο άρθρο.

Ποια είναι τα οφέλη των γυαλιών ηλίου BOSS;

Η δημοτικότητα των προσφορών της αντίστοιχης μάρκας για άνδρες και γυναίκες δεν είναι τυχαία. Αυτό οφείλεται στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προϊόντα που ανήκουν στη μάρκα. Αυτοί είναι:

κομψή εμφάνιση – είτε τα αξεσουάρ ασφαλείας είναι πιο κλασικά είτε είναι υπερβολικά, προσθέτουν στυλ και κομψότητα. Επομένως, η χρήση τους είναι μια εξαιρετική λύση, όχι μόνο λόγω της κύριας λειτουργίας τους.

υψηλή ποιότητα - Η BOSS προσφέρει ποιότητα κατασκευής, χάρη στα πρώτης τάξεως υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Είναι αυτοί που καθορίζουν τα διακριτικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της μάρκας, όπως αντοχή, ανθεκτικότητα, αντοχή στην παραμόρφωση και άλλα.

προστασία – η υπεριώδης προστασία που παρέχουν είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου. Με το BOSS μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, προστατεύοντας από τις ακτίνες άλφα και βήτα καθώς και από τις ελεύθερες ρίζες.

άνεση – τα προστατευτικά αξεσουάρ υποτίθεται ότι συνοδεύουν το ντύσιμό σας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ειδικά όταν ο καιρός είναι ηλιόλουστος, επειδή εμποδίζουν την ορατότητά σας. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για άνεση πλαισίου, ελαφρότητα, έλλειψη ενόχλησης και ερεθισμού.

ξεκάθαρη εικόνα – πολλές από τις προσφορές έχουν αναπτυχθεί με τεχνολογία πόλωσης. Εξαλείφει την αντανάκλαση και παρέχει μέγιστη άνεση θέασης και υψηλή ορατότητα.

Αυτά είναι τα κύρια πλεονεκτήματα που παρέχουν τα γυαλιά ηλίου, για προστασία από τον Ήλιο και την επιρροή του. Και για να γνωρίζετε πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο για εσάς - διαβάστε τις παρακάτω γραμμές.

Σχήματα προσώπου και τα σωστά γυαλιά ηλίου

Για να επιλέξετε το σωστό ζευγάρι, είναι σημαντικό να προσέχετε το σχήμα του προσώπου σας, έχοντας βασικό ρόλο στην ανάδειξη των επιμέρους χαρακτηριστικών. Αν δεν ξέρετε ποια είναι η δομή του προσώπου σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να το ελέγξετε με τη βοήθεια του οδηγού που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για εσάς στο ηλεκτρονικό κατάστημα skyoptic.gr.

Για να το κάνετε αυτό – χρειάζεστε ένα εργαλείο μέτρησης, όπως μια μεζούρα, που θα σας βοηθήσει να μετρήσετε το μέτωπο, τα ζυγωματικά, το σαγόνι και το μήκος σας. Στη συνέχεια, απλώς αντιστοιχίστε τα με αυτό που περιγράφεται στο εγχειρίδιο.

Στρογγυλό σχήμα προσώπου

Μία από τις πιο κοινές δομές, που χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη στρογγυλότητα, έλλειψη έντονων περιγραμμάτων και ζυγωματικών. Για να ισορροπήσετε τη σιλουέτα, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τέτοια γυαλιά ηλίου, το σχέδιο των οποίων έχει πιο καθαρές γωνίες και γραμμές. Δημιουργούν μια οπτική εντύπωση καλύτερου περιγράμματος:

Ποια γυαλιά ηλίου BOSS είναι τέλεια για στρογγυλό σχήμα προσώπου;

Τα τετράγωνα και ορθογώνια μοντέλα είναι τα πιο κατάλληλα σε αυτή την περίπτωση, καθώς δίνουν αρμονία στον τύπο της όρασης.

Μοντέλα

Εδώ είναι μερικές καλές επιλογές:

τετράγωνο 1375/S - 003/M9 - 58 - με ολόκληρο σκελετό σε μαύρο χρώμα, όπως σε συνδυασμό με τους γκρι συμπαγείς φακούς και τις λεπτές λαβές - φαίνονται υπέροχα σε άνδρες με πιο στρογγυλεμένη σιλουέτα.

ορθογώνιο 1451/S - 003/M9 – πάλι με ολόκληρο σκελετό. Η ορθογώνια έκδοση δημιουργεί μια κλασική εμφάνιση, συνδυάζοντας το μαύρο και το πορτοκαλί σε ένα.

Οβάλ σχήμα προσώπου

Θεωρείται το πιο συμμετρικό και καθολικό. Χαρακτηριστικό της οβάλ δομής είναι η παρουσία μέτριας επιμήκυνσης, ισορροπημένων περιγραμμάτων και προεξέχουσας γνάθου.

Ποια γυαλιά ηλίου BOSS είναι τέλεια για οβάλ σχήμα προσώπου;

Το πλεονέκτημά του είναι ότι σχεδόν όλα τα γυαλιά ηλίου θα ταίριαζαν τέλεια. Μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας από τις προσφορές της αγοράς όπως - Butterfly, Cat's eye, Aviator, ορθογώνιο, στρογγυλό και άλλα.

Μοντέλα

Σας προσφέρουμε δύο επιλογές:

aviator BOSS 1447/S - J5G/WM – αυτό το μοντέλο με μεταλλικό χρυσό σκελετό, σε συνδυασμό με φακούς καθρέφτη, πάλι στο ίδιο χρώμα, φαίνεται υπέροχο σε όποιον έχει αυτή την εμφάνιση.

ορθογώνιο BOSS 1451/S - O6W/IR – μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των κλασικών σχημάτων και των καθαρών σχεδίων. Ο συνδυασμός μαύρου πλαστικού σκελετού και γκρι μασίφ γυαλιά είναι ισορροπημένος και κομψός.

Τα είδη που αναφέρονται είναι full frame και παρέχουν 100% προστασία UV.

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

Με αυτήν παρατηρείται μεγαλύτερο πλάτος της γνάθου που συμπίπτει με αυτό των ζυγωματικών.

Ποια γυαλιά ηλίου BOSS είναι τέλεια για τετράγωνο σχήμα προσώπου;

Για να ισορροπήσετε με επιτυχία τη σιλουέτα, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια επιλογή με αντίθεση, όπως μπορείτε να βρείτε στην ποικιλία των γυαλιών ηλίου BOSS.

Μοντέλα

Τα παρακάτω μοντέλα είναι μια καλή επιλογή:

πολυγωνικό 1344/F/SK - R81/DC - 60 - το προϊόν έχει κομψό σκελετό  σε μπλε χρώμα, κατασκευασμένο από μέταλλο υψηλής ποιότητας. Συνδυάζεται τέλεια με τα γυαλιά καθρέφτη σε ασημί.

πολυγωνικό 1344/F/SK - 003/IR - 60 - με μισό σκελετό από πλαστικό υλικό σε μαύρο χρώμα, τονισμένο με επιτυχία με γκρι μασίφ γυαλιά.

Επίσης, η επιθυμητή ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί μέσω στρογγυλών και οβάλ αξεσουάρ, καθώς και πολυγωνικών.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Διακρίνεται από έντονα και ψηλότερα ζυγωματικά, καθώς και από ένα στενό πηγούνι, το οποίο μπορεί επίσης να είναι μυτερό.

Ποια γυαλιά ηλίου BOSS είναι τέλεια για πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς;

Μια κατάλληλη επιλογή για αυτήν είναι τα τετράγωνα γυαλιά, καθώς και τα γυαλιά Aviator. Για άτομα με δομή προσώπου σε σχήμα καρδιάς, οι καλύτερες επιλογές είναι αυτές με στρογγυλεμένο ή ευθυγραμμισμένο πλαίσιο.

Μοντέλα

Μπορείτε να επιλέξετε από:

aviator 1441/S - ANS/WJ – χάρη στις τολμηρές λαβές, το aviator 1441/S - ANS/WJ, που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου σε γκρι, θα τονίσει με επιτυχία τα περιγράμματα σας και θα τα εξισορροπήσει.

τετράγωνο 1406/F/SK - 807/M9 - 57 - ο κλασικός συνδυασμός μαύρου και γκρι είναι μια εξαιρετική επιλογή για ανδρικά αξεσουάρ ασφαλείας.

Επιλέγοντας ένα από αυτά τα μοντέλα BOSS ή παρόμοια, θα επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα εναρμονίσει τα εξέχοντα χαρακτηριστικά.

Πρόσθετοι παράγοντες κατά την επιλογή γυαλιών ηλίου BOSS

Υπάρχουν μερικά ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή, όπως:

χρώματα – εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια δραστική αλλαγή στο περίγραμμά σας και να δημιουργήσετε μια διαφορετική οπτική εικόνα, μπορείτε να το πετύχετε επιλέγοντας σκούρα χρώματα όπως το μαύρο και το καφέ. Σε περίπτωση που αναζητάτε απαλότητα της εικόνας, είναι σκόπιμο να επιλέξετε πιο ζεστές αποχρώσεις.

μεγέθη - για να σας ταιριάζει τέλεια ένα μοντέλο, θα πρέπει να προσέξετε το μέγεθός του. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα skyoptic.gr, έχουμε δώσει τις μετρήσεις κάθε είδους στην περιγραφή του, σχετικά με το πλάτος του τζαμιού, το μήκος της γέφυρας και τις λαβές.

λειτουργικότητα και προστασία – όλες οι προσφορές της μάρκας BOSS παρέχουν μέγιστη προστασία. Κατά την επιλογή - προσέξτε τον τύπο των φακών - αν είναι πολωμένοι ή όχι, καθώς και ποια είναι η επίστρωση των γυαλιών.

Για σωστή και τεκμηριωμένη επιλογή κατάλληλων εξαρτημάτων ασφαλείας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν με επαγγελματικές συμβουλές και συμβουλές.

Back to all articles
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik