Τα πιο ελκυστικά μοντέλα γυαλιών από Versace για το 2021

Τα πιο ελκυστικά μοντέλα γυαλιών από  Versace για το 2021

VERSACE VE4395 - 534587

Οι τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου που μας περιμένουν το 2021

Με το νέο έτος καλωσορίσαμε και τις νέες τάσεις της μόδας. Το Versace μας εισάγει στις φετινές προσφορές. Τα τολμηρά μοντέλα γυαλιών ηλίου και γυαλιά οράσεως είναι κορυφαία στην κατάταξη για τους λάτρεις της πιο ασυνηθούς εμφάνισης. Μπορούν να συνδυαστούν με πιο casual ρούχα, καθώς και αυτά που έχουν σχεδιαστεί για να μας κάνουν πιο κομψοί.

VERSACE VE4402 - GB1/87

Στη συνέχεια στη συλλογή Versace είναι γυαλιά ηλίου και σκελετοί με ρετρό εμφάνιση και κλασική κομψότητα. Αυτά τα μοντέλα δεν γερνούν ποτέ και με την πάροδο του χρόνου τα βρίσκουμε ακόμη πιο δελεαστική επιλογή στην οποία θα χαρούμε να απευθυνθούμε. Οι στρογγυλοί σκελετοί, οι όμορφες γυναικείες προτάσεις και το αγαπημένο όλων -"μάτι της γάτας" θα δώσουν αισθητική στο όραμά μας και θα μας κάνουν να νιώσουμε έτοιμοι για το κόκκινο χαλί ή την ηλιόλουστη παραλία. Φανταστείτε πόσο ωραίο θα ήταν να κοιτάζετε στον καθρέφτη με αυτά τα γυαλιά ηλίου και να αισθάνεστε σαν αστέρι του κινηματογράφου, ακριβώς λόγω της παρουσίας κοσμήματος όπως τα Versace.

VERSACE VE3292 - GB1

Σύντομη ιστορία της εταιρείας

  • Η Versace ιδρύθηκε το 1978 από τον Gianni Versace και η πρώτη μπουτίκ βρισκόταν στο Μιλάνο, όπου προκάλεσε γρήγορα το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Αργότερα, η αδερφή του Gianni -Donatella μπήκε στην επιχείρηση.
  • Το 1992, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της άρωμα - Versus Donna.
  • Το 1997, ο ιδρυτής της εταιρείας δολοφονήθηκε και η αδερφή του ανέλαβε την ηγετική θέση στη διαχείριση της επιχείρησης.
  • Σηματοδοτεί την αρχή μιας αυτοκρατορίας μόδας που έχει κατακτήσει τον κόσμο με πολυμορφία και πολυτέλεια.

Τι να περιμένετε από το Versace το 2021

Δεν είναι μυστικό ότι ο ιταλικός οίκος μόδας Versace κατατάσσεται μεταξύ των ηγετών της σκηνής μόδας και έχει απίστευτη πολυτέλεια. Η μάρκα εντυπωσιάζει με λαμπρότητα, υφάσματα και αλλόκοτο στυλ. Το Versace ταιριάζει ξεκάθαρα στις τάσεις της άνοιξης του 2021 και μας βοηθά να είμαστε μοναδικοί και σίγουροι. Τα πολύχρωμα κομμάτια συμβάλλουν στην ηλιόλουστη διάθεση και ξεχωρίζουν με τη μοναδικότητά τους, και η στάση στη λεπτομέρεια είναι εμφανής στα αξεσουάρ.

VERSACE VE4405 - GB1/87

Σύμφωνα με την Donatella Versace, η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ιδέα ενός λαμπρότερου και πιο αισιόδοξου μέλλοντος. Λέει ότι ήθελε να δημιουργήσει κάτι που συμβολίζει την αλλαγή και έναν νέο κόσμο γεμάτο φωτεινά χρώματα και φανταστικά πλάσματα.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως της Versace είναι κάτι παραπάνω από ελκυστική, είναι μια ποικιλία μοντέλων που δεν προδίδουν το στυλ της μάρκας και ταυτόχρονα είναι απόλυτα συμβατές με τις τάσεις της φετινής χρονιάς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι οι κρυστάλλινοι σκελετοί.

VERSACE VE2225 - 100287

Στο SkyOptic διατηρούμε την ποιότητα και γι 'αυτό έχουμε μια συλλογή από μερικά από τα πιο επιθυμητά γυναικεία και ανδρικά μοντέλα Versace. Ο ιστότοπός μας προσφέρει γυαλιά ηλίου και σκελετούς τύπου μάσκας (και με διαφανείς και χρωματιστούς φακούς) στρογγυλό, διοπτρικό, τετράγωνο, τύπου "μάτι γάτας", aviator, "πεταλούδας" κτλ.

Back to all articles
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik