Πώς να ξεχωρίσετε τα γνήσια από τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Carrera;

Πώς να ξεχωρίσετε τα γνήσια από τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Carrera;

Κλάση, αισθητική, μόδα, ποιότητα – τα γυαλιά ηλίου Carrera τα φέρνουν όλα. Ωστόσο, η αγορά τέτοιων οπτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας συνδέεται με σημαντική επένδυση. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα πρωτότυπο προϊόν πριν προχωρήσετε σε αυτό.

Η Carrera είναι από τις πιο γνωστές μάρκες γυαλιών ηλίου και υπάρχουν αρκετές απομιμήσεις της στην αγορά. Κάθε χρόνο, η μάρκα παρουσιάζει νέες όμορφες συλλογές, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις, αλλά τόσο τα κλασικά σχήματα όσο και τα νέα μοντέλα αποκτώνται γρήγορα από αντίγραφα, τα οποία συχνά είναι δύσκολο να διακριθούν από τα αυθεντικά. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο για τους προσεκτικούς πελάτες να πλοηγηθούν στην αγορά. Απλώς είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή σε ορισμένες βασικές λεπτομέρειες που θα σας οδηγήσουν αναμφισβήτητα προς το ποιοτικό επώνυμο προϊόν.

Πώς μπορείτε να μάθετε αν σας προσφέρουν ακριβώς ένα ή αν δεν είναι επιτυχημένο αντίγραφο; Δείτε τις συμβουλές μας που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την επιλογή!

 

Ελέγξτε τον σκελετό

Ο πρώτος σημαντικός παράγοντας που μπορεί να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το αν κοιτάτε γνήσια γυαλιά ή αντίγραφο είναι οι σκελετοί. Πρέπει να φέρουν την μάρκα Carrera τυπωμένη στο εσωτερικό τους καθώς και τη σήμανση CE. Αυτό είναι ένα σύμβολο που τοποθετείται σε προϊόντα που είναι πιστοποιημένα προς πώληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Μπορεί να κατασκευάζονται σε μια από τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά μπορεί να είναι και εισαγωγή. Ωστόσο, εάν έχουν αυτόν τον δείκτη, σημαίνει ότι μπορούν να κινούνται ελεύθερα εντός της ΕΕ. Μετά από αυτό το σημάδι θα δείτε πολλούς αριθμούς. Αυτός είναι ο σειριακός αριθμός του συγκεκριμένου μοντέλου του οπτικού προϊόντος. Μπορείτε επίσης να βρείτε το λογότυπο Carrera στη γέφυρα της μύτης. Τα αντίγραφα στερούνται αυτές τις λεπτομέρειες.

 

Δείτε τη χώρα κατασκευής

Τα αυθεντικά γυαλιά ηλίου Carrera παράγονται στα εργοστάσια της εταιρείας στην Ιταλία, τη Σλοβενία ​​ή την Κίνα.

Είναι πολύ πιθανό τα αντίγραφα να μην έχουν καν κουτί ή θήκη.

Σήμανση από γυαλί

Η μάρκα Carrera είναι επίσης διακριτικά τυπωμένη στα γνήσια γυαλιά. Μπορείτε να το βρείτε στην επάνω δεξιά γωνία τους. Τα αντίγραφα σπάνια έχουν τέτοιες σημάνσεις.

Τι προστασία έχουν;

Τα γνήσια επώνυμα γυαλιά ηλίου Carrera έχουν 100% προστασία UV. Αυτό σημαίνει ότι τα μάτια σας προστατεύονται ποιοτικά από την επιβλαβή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, ακόμη και κατά τη διάρκεια παραμονής σε εξωτερικούς χώρους. Η ετικέτα "UV stitched" είναι ένας άλλος τρόπος για να ξεχωρίσετε τα πρωτότυπα από τα αντίγραφα.

Γιατί είναι σημαντικό να είσαι πρωτότυπος;

Παράδοση

Η Carrera είναι μια μάρκα με μακρά ιστορία που χρονολογείται από το 1956. Αρχικά, οι δημιουργοί του βρήκαν έμπνευση στους αγώνες αυτοκινήτων και στη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα τους αποτελούσαν βασικό στοιχείο του εξοπλισμού προστασίας προσώπου των αθλητών χειμερινών σπορ. Μέχρι σήμερα, μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες και εμβληματικές μορφές της μάρκας είναι ακριβώς οι σπορ - με φαρδιά γυαλιά που καλύπτουν μεγάλο μέρος του προσώπου (το σχέδιο της Porsche ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές όλα αυτά τα χρόνια).

Η ποιότητα αξίζει τον κόπο

Η εταιρεία επενδύει πολύ χρόνο και πόρους στις εξελίξεις της. Ο στόχος είναι να πετύχουμε όχι μόνο έναν όμορφο και μοντέρνο, αλλά και έναν μέγιστο εργονομικό και άνετο σχεδιασμό. Είναι επίσης σημαντικό το αποτέλεσμα να είναι κορυφαίας ποιότητας. Αυτό σημαίνει μέγιστη αντοχή και αντοχή, και ταυτόχρονα ελαφρότητα των υλικών.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό των αυθεντικών μοντέλων που τα διακρίνει από τα αντίγραφα είναι η αναφερόμενη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία των γυαλιών. Είναι η αξιοπιστία των φακών Carrera που τους κάνει να αξίζει να επενδύσετε. Τα καλά γυαλιά προστατεύουν τα μάτια σας και έτσι παίζουν σημαντικό ρόλο για την υγεία τους. Όταν προστατεύεστε από την επιβλαβή ακτινοβολία των ακτίνων UV-A και UV-B, τα μάτια σας δεν κουράζονται από το ύπαιθρο, δεν παρατηρείται ο ερεθισμός τους, δεν στεγνώνουν ι. Νιώθουν άνετα και ταυτόχρονα έχουν τέλεια καθαρή θέα στο περιβάλλον.

Σε αντίθεση με τις ποιοτικές εξελίξεις της εταιρείας, τα αντίγραφα μπορούν να υπερηφανεύονται για μια κατά προσέγγιση εγγύτητα με την εμφάνιση των αρχικών μοντέλων. Δεν έχουν ούτε τη δύναμή τους, ούτε την τέλεια ανεπτυγμένη σχεδίασή τους, ούτε την αξιόπιστη αντηλιακή προστασία τους. Επομένως, η τιμή στην οποία προσφέρονται είναι σημαντικά χαμηλότερη - δεν έγιναν σοβαρές επενδύσεις στα αντίγραφα, απλώς μιμούνται την εμφάνιση των πραγματικών επώνυμων μοντέλων.

Σχέδιο

Οι συλλογές Carrera είναι πάντα ένα σημαντικό γεγονός μόδας. Η μάρκα έχει το δικό της αναγνωρίσιμο στυλ που συνδυάζει μια κλασική εμφάνιση με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ανάμεσα στις προσφορές της μάρκας, υπάρχουν πάντα μοντέλα κατάλληλα για σπορ και αναψυχή, καθώς και εκείνα που αποτελούν καλή επιλογή για επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς και τα τέλεια συμπληρώματα για μια κομψή εμφάνιση.

Τα πρωτότυπα μοντέλα Carrera αποτυπώνουν το vintage κλείσιμο του ματιού της δεκαετίας του '50, την τόλμη της δεκαετίας του '70 και την αίγλη της δεκαετίας του '80. Όλα αυτά σερβίρονται σε τέλεια ισορροπία με μοντέρνα vibes. Τα γυαλιά της μάρκας είναι μια εντυπωσιακή έμφαση στην εμφάνιση και δεν περνούν απαρατήρητα.

Γιατί να αγοράσετε την Carrera από το skyoptic.gr;

Μαζί με όλα τα άλλα σημάδια που μπορείτε να καταλάβετε εάν αγοράζετε γνήσια ή αντίγραφα γυαλιών, ο αντιπρόσωπος που εμπιστεύεστε είναι πολύ σημαντικός. Οι εξουσιοδοτημένοι οπτικοί που συνεργάζονται απευθείας με τους εισαγωγείς της μάρκας  είναι το πιο αξιόπιστο μέρος από το οποίο συνιστάται να κάνετε την αγορά.

Το Skyoptic.gr  είναι ένα διάσημο οπτικό κέντρο που προσφέρει στην αγορά αυθεντικά προϊόντα κορυφαίων εμπορικών σημάτων παγκοσμίως με αποδεδειγμένη προέλευση. Θα παραλάβετε τα ποιοτικά σας γυαλιά Carrera σε επώνυμο κουτί με πρωτότυπο σετ αξεσουάρ (θήκη, χαρτομάντιλο κ.λπ.). Το λογότυπο της μάρκας είναι τυπωμένο σε όλα τα αξεσουάρ.

Στον κατάλογό μας προσφέρουμε μια ελκυστική επιλογή γυναικείων και ανδρικών μοντέλων από τις τρέχουσες συλλογές Carrera. Σε αντίθεση με τα καλύτερα αντίγραφα, τα πρωτότυπα μοντέλα διακρίνονται για εντυπωσιακό σχεδιασμό, εξαιρετική ποιότητα και υψηλή αντοχή.

Επενδύστε στην τάξη, το στυλ και δώστε στα μάτια σας υγεία και φροντίδα!

Back to all articles
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik