Dolce & Gabbana με ανοιξιάτικες προσφορές για το 2021

Dolce & Gabbana με ανοιξιάτικες προσφορές για το 2021

Τα χαρακτηριστικά της εταιρείας

Το Dolce & Gabbana είναι όνομα που ξυπνά το ενδιαφέρον κάθε οπαδού της μόδας. Τα εκλεκτά μοντέλα ρούχων και γυαλιών σκελετών της μάρκας διακρίνονται για την εξαιρετική θηλυκότητα και κομψότητα.

Χαρακτηριστικό για το Dolce και Gabbana είναι τα μοτίβα λουλουδιών, οι λεπτές περικοπές που τονίζουν τη φυσική ομορφιά, τα παιχνιδιάρικα σχέδια που συμβάλλουν στη συνολική εμφάνιση των ρούχων και των αξεσουάρ, όπως γυαλιά ηλίου.

Dolce & Gabbana θεωρούνται οι ερευνητές του μεσογειακού στιλ, το οποίο εμπνεύστηκε σε μεγάλο βαθμό από τις ιταλικές γυναίκες την Αναγέννσης.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι προφανής, και οι διάφορες πρоτάσεις τους κατατάσσονται ανάμεσα στους ηγετέν στην αγορά μόδας για ρούχα και αξεσουάρ, και τα γυαλιά ηλίου τους είναι από τα πιο ξεχωριστά.

Dolce & Gabbana με ανοιξιάτικες προσφορές για το 2021 - Εικόνα 1

DOLCE & GABBANA DG2268 - 1298AQ

Άρωμα της άνοιξης και μοναδικές προσφορές το 2021

Οι νεές προσφορές από την ανοιξιάτικη συλλογή Dolce & Gabbana έρχονται με μια γεύση από τη Σικελία και μια αίσθηση της υπέροχης έναρξης για τη νέα χρονιά. Τα μοντέλα που σχεδιάστηκαν για τους ζεστούς μήνες μας γεμίζουν με διάθεση και μας κάνουν να χαμογελάμε στα πολύχρωμα και κομψά ευρήματα μόδας που θα μπορούσαμε να πάρουμε χωρίς δισταγμό. Και γιατί να μην τους χαμογελάς από τα νέα μας γυαλιά ηλίου?

Dolce & Gabbana με ανοιξιάτικες προσφορές για το 2021 - Εικόνα 2

DOLCE & GABBANA DG6146 - 501/8G

Τα ρούχα της σεζόν δεν αποκλίνουν από το επιβλητικό στυλ Dolce & Gabbana, αλλά διαθέτουν μοναδικά μοτίβα και ελαφριά μποέμ εμφάνιση που θα γοητεύσει όλους. Τα όμορφα συνδυασμένα χρώματα, τα αιθέρια υφάσματα, τα γυναικεία σχέδια, τα κομψά κοσμήματα και τα όμορφα γυαλιά ηλίου θα προσθέσουν μυστήριο και ομορφιά σε κάθε εμφάνιση.

Τα εξαιρετικά μοτίβα λουλουδιών στα αξεσουάρ είναι απόλυτα επιτυχημένα και κυριαρχούν στις τάσεις μόδας.Κολιέ, ενδιαφέροντα σκουλαρίκια, ρετρό βραχιόλια και καταπληκτικά γυαλιά ηλίου μας κάνουν επίσης να ερωτευτούμε στην συλλογή της Dolce & Gabbana.

Γυαλιά ηλίου και δελεαστικοί σκελετοί

Dolce & Gabbana με ανοιξιάτικες προσφορές για το 2021 - Εικόνα 3

DOLCE & GABBANA DG6150 - 252581

Δεν θα είναι μεγάλη έκπληξη σν σας πούμε ότι φέτος το στυλ vintage βρίσκεται στην κορυφή της μόδας, σωστά; ; Η ρετρό εμφάνιση έχει γίνει όλο και πιο επιθυμητή τα τελευταία χρόνια και αυτή η τάση παρατηρείται τόσο στους νεότερους αγοραστές όσο και στους μεγαλύτερους. Αυτό δεν είναι καθόλου συγκλονιστικό, διότι όλοι μπορούμε να παρατηρήσουμε την εκλεπτυσμένη νότα και την γοητεία που ρέουν από τη μόδα στη δεκαετία του '50 ή του '60. Για αυτόν τον λόγο, η Dolce&Gabbana στοιχηματίζουν και στο ηλιόλουστο ρετρό στυλ αυτήν την άνοιξη.

Dolce & Gabbana με ανοιξιάτικες προσφορές για το 2021 - Εικόνα 4

DOLCE & GABBANA DG2272 - 02/72

Τα γυαλιά ηλίου και οι σκελετοί οράσεως είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ολοκληρώσσετε την εμφάνισή σας και επομένως η ποιότητα του προϊόντος είναι εξαιρετικά σημαντική .

Στο SkyOptic μπορείτε εύκολα να βρείτε μερικά από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της εταιρείας

Οι γυναικείες και ανδρικές προσφορές μας διαθέτουν μια ποικιλία σκελετών Dolce & Gabbana, τα οποία μπορούν να είναι σε οποιοδήποτε σχήμα και για οποιονδήποτε σκοπό: στρογγυλό, διοπτρικό, τετράγωνο, τύπου "μάτι γάτας", aviator, "πεταλούδας" κτλ.

Back to all articles
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik