Γυναικεία γυαλιά ηλίου - SWAROVSKI

Αγορά κατά
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Στο κατάστημά μας SkyOptic, θα βρείτε προσφορές από τις πιο γνωστές μάρκες παγκοσμίως που δραστηριοποιούνται στον τομέα των αξεσουάρ. Όλες οι προσφορές είναι σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές και η ποιότητά τους είναι υψηλή.

Swarovski – ομορφιά, κομψότητα και φινέτσα σε ένα

Η ιστορία θυμάται τη δημιουργία του Swarovski το 1895 δημιουργώντας «διαμάντια» που είναι προσβάσιμα σε όλους. Εκτός από την παραγωγή κοσμημάτων υψηλής ποιότητας με πολύτιμους λίθους, οι σχεδιαστές της μάρκας δημιουργούν με επιτυχία στον τομέα της δημιουργίας αξεσουάρ, και συγκεκριμένα γυαλιών ηλίου, που διατηρούν τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους και γίνονται αναγνωρίσιμα αντικείμενα παγκοσμίως.

Bestseller γυαλιά ηλίου Swarovski

Τα παρακάτω δύο είναι τα best-seller μοντέλα γυαλιών ηλίου της διάσημης μάρκας:

  • 0157 - 01B – αυτό το γυναικείο μοντέλο μπορεί να οριστεί ως η ενσάρκωση της μάρκας – όμορφος σχεδιασμός, λεπτά μινιμαλιστικά στοιχεία, κομψότητα που ενσωματώνεται στο μαύρο χρώμα του σκελετού και στους γκρι φακούς. Ο πλαστικός σκελετός σε σχήμα πεταλούδας, μαζί με τις εξαιρετικά καθορισμένες γραμμές, προσθέτουν υπερβολή στα γυαλιά ηλίου.
  • 0126-01e – αν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα των γύρω σας με την τολμηρή, προσεκτικά επιλεγμένη εμφάνισή σας, αυτό το μοντέλο θα ήταν σίγουρα μια εξαιρετική έμφαση με το στρογγυλό σχήμα του που περιέχει μοναδικά στοιχεία. Οι συμπαγείς πράσινοι φακοί αντιπροσωπεύουν την ατομικότητα της προσφοράς Swarovski.
Copyright © 2023, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik