DOLCE & GABBANA DG2270 - 327687

Σε απόθεμα
SKU
1922232475
Εκτίμηση::
100% of 100
135,00 €
Παίρνετε δωρεάν αποστολή!
Το ίδιο προϊόν σε άλλα χρώματα:
Μεγεθος: 57-17-140

Κατάλληλο για σχήμα προσώπου:

  • Κύκλος Κύκλος
  • Ωοειδής Ωοειδής
  • Τρίγωνο Τρίγωνο
  • Καρδιά Καρδιά
Δείτε τον οδηγό για τον προσδιορισμό του σχήματος του προσώπου
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Μεγέθη
circle-width

57 mm

bridge-width

17 mm

handle-length

140 mm

Χαρακτηριστικά
Μέγεθος 57-17-140
Brand DOLCE & GABBANA
Σχήμα σκελετού Τετράγωνα
Τύπος σκελετού Γυαλιά με ολόκληρο σκελετό
Υλικό σκελετού Μεταλλικός σκελετός
Χρώμα σκελετού Μαύρο
Χρώμα γυαλιών Γκρι
Τύπος γυαλιού Μονόχρωμα
Polarization Χωρίς polarized φακό
Οφθαλμικοί φακοί-Ύλη Οργανικά
Προστασία UV 100%
Φύλο Ανδρικά, Γυναικεία
Συλλογη Συλλογη 2021
Περιγραφή

Εάν θέλετε να εκπέμπετε στυλ και ελκυστικότητα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε γυαλιά ηλίου με σαγηνευτική και ξεχωριστή εμφάνιση. Για τους άνδρες, η ιταλική μάρκα μόδας DOLCE & GABBANA παρουσιάζει το μοντέλο DG2270 - 327687 από τη συλλογή του 2021.

Εμπιστευτείτε την επιλογή σας για ποιοτικά υλικά που ενσωματώνονται σε ένα πραγματικά αξέχαστο εξωτερικό. Με αυτό το αξεσουάρ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με μια άψογη προφορά, κατάλληλη για κάθε εμφάνιση, με την οποία θα δείχνετε κομψή και σοφιστικέ.

Σκελετος DOLCE & GABBANA DG2270 - 327687

Αυτό το μη τυποποιημένο μοντέλο οφείλει την ατομικότητά του στη σχεδιαστική λύση για ένα ολόκληρο σκελετό, που όχι μόνο του προσδίδει στιβαρότητα, αλλά και αισθητική τελειότητα:

  • Ο σκελετός έχει ένα τετράγωνο σχήμα που συμπληρώνει τέλεια τα χαρακτηριστικά του ανδρικού κοινού με ένα πιο στρογγυλό ή οβάλ πρόσωπο. Αυτό το σχήμα είναι κλασικό, αλλά εξακολουθεί να είναι μοντέρνο, και χάρη σε αυτό, η στρογγυλή σιλουέτα σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη εκφραστικότητα και ακόμη και μια οπτική αίσθηση καθαρότερων περιγραμμάτων.

  • Το DOLCE & GABBANA DG2270 - 327687 περιγράφει τα γυαλιά με μη τυποποιημένο τρόπο, εναλλάσσοντας διαφανή και μαύρα στοιχεία υφασμένα σε αυτό.

  • στα χερούλια αναφέρεται η προέλευση των προσφορών υψηλής ποιότητας - DOLCE & GABBANA, Made in Italy. Το μήκος τους είναι ίσο με 140 χιλιοστά, και είναι πυκνά στην αρχή και στενά στα άκρα για να είναι πιο άνετα.

  • το μαύρο χρώμα ενισχύει ακόμη περισσότερο την κομψότητα και την κομψότητα που αποπνέει αυτό το αξεσουάρ.

Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ισχυρά μεταλλικά υλικά που παρέχουν ελαφρότητα και δεν προκαλούν καμία ενόχληση λόγω της τεχνολογίας επεξεργασίας τους.

Φακοί DOLCE & GABBANA DG2270 - 327687

Τα γυαλιά DOLCE & GABBANA DG2270 - 327687 δεν υστερούν σε πλεονεκτήματα από τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του πλαισίου. Έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • έχουν μέγιστη προστασία που προστατεύει τα μάτια σας από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών καθώς και από τις ακτίνες UV. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό γιατί δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ ανάμεσα στα μάτια σας και εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

  • τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται είναι βιολογικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον·

Η επιλογή ενός γκρι χρώματος δίνει μια ευέλικτη εμφάνιση που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλες αποχρώσεις. Εκτός από την αισθητική, οι γκρι φακοί επηρεάζουν επίσης την αντίθεση, απαλύνουν τη φωτεινότητα και την ένταση του φωτός και μειώνουν τη λάμψη.

Αξιολογήσεις και κριτικές
Αξιολογείτε:
DOLCE & GABBANA DG2270 - 327687

Η βαθμολογία σας:
Περισσότερα από την ίδια μάρκα

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik