Γυαλιά ηλίου - DOLCE & GABBANA

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-60 από 359

Σελίδα
ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-60 από 359

Σελίδα
ανά σελίδα

Dolce & Gabbana είναι σήμα κατατεθέν στον κόσμο της μόδας. Τα γυαλιά ηλίου των δύο Ιταλών σχεδιαστών χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα και στυλ και είναι από τα best-seller όλων των εποχών.

Γιατί τα γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana είναι από τα πιο περιζήτητα

Τα μοντέλα Dolce and Gabbana έχουν μια λεπτή κομψότητα στην οποία σχεδόν κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Όποιες γραμμές και σχήματα κι να συναντήσετε, πάντα θα γοητεύεστε από τα εξαίσια στοιχεία με τα οποία είναι διακοσμημένα. Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι το dg4304 - μάτι της γάτας σε καφέ χρώμα. Αν ψάχνετε για μία εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση, τότε αναμφίβολα πρόκειται για το dg6127 - τέλεια στρογγυλό σε γκρι, μαύρο και καφέ.

Πώς να αναγνωρίσετε τα ψεύτικα γυαλιά ηλίου Dolce & Gabbana

  • Η επωνυμία Dolce & Gabbana είναι τόσο δημοφιλής και προτιμώμενη και ακριβώς για αυτό το λόγο υπάρχουν αντίγραφα και ξεκάθαρα ψεύτικα. Δείτε πώς να ξεχωρίσετε τα ψεύτικα από τα γνήσια:
  • αναζητήστε έναν αριθμό αναγνώρισης - θα τον βρείτε γραμμένο στο πλαίσιο ή διακριτικά χαραγμένο στο γυαλί.
  • επιμείνετε σε πιστοποιητικό - το έγγραφο γνησιότητας τυπώνεται σε ποιοτικό χαρτί.
  • προσοχή στη συσκευασία - πρέπει να έχει το λογότυπο της εταιρείας και η θήκη να είναι σκληρή.

τα best-seller

Από τα πιο περιζήτητα γυαλιά ηλίου είναι τα μοντέλα:

  • DOLCE & GABBANA DG2231 - είναι aviator και τέλεια επιλογή, ειδικά για στρογγυλά, οβάλ και τετράγωνα πρόσωπα.

  • DOLCE & GABBANA DG6113 - μάτι γάτας, αυτό το μοντέλου και με ολόκληρο σκελετό τα καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλα για στρογγυλά, οβάλ και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα.

  • DOLCE & GABBANA DG6127 - ένα αγαπημένο μοντέλο για πολλές κυρίες. Το στρογγυλό σχήμα τα καθιστά τέλεια επιλογή για τετράγωνα και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα.

  • DOLCE & GABBANA DG4377 - πεταλούδα και ο σκελετός είναι μια ολόκληρη, διαφορετική και προτιμώμενη επιλογή πολλών κυριών.

Όταν αγοράζετε διαδικτυακά γυαλιά ηλίου, εμπιστευτείτε ένα αξιόπιστο κατάστημα με καλές τιμές - δείτε τις ακαταμάχητες προσφορές του Skyoptic.gr

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik