Παιδικά - KWIAT - JUNIOR

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-27 από 27

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-27 από 27

ανά σελίδα

Τα παιδιά χρειάζονται επίσης σκελετούς γυαλιών γιατί είναι ανθεκτικοί, κατασκευασμένοι από ποιοτικά υλικά. Μπορείτε να βρείτε τέτοια αξεσουάρ για παιδιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα SkyOptic σε προσιτές τιμές.

Kwiat Junior - μόδα για παιδιά

Η Kwiat Junior είναι μια παιδική σειρά που χαρακτηρίζεται από ενδιαφέροντα σχέδια που διαφέρουν στα χρώματα. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό, το οποίο δίνει στα μοντέλα ελαφρότητα και άνεση, που τους επιτρέπει να φοριούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να δημιουργούν ενόχληση. Το Kwiat Junior ξεχωρίζει με το σχεδιαστικό του πνεύμα που ενσαρκώνει το καινοτόμο και το παιδικό σε ένα, δημιουργώντας αξέχαστους σκελετούς γυαλιών. Ανεξάρτητα από το σχήμα  - αν είναι λεπτά ή χοντρά, χαρακτηρίζονται ελαφριά, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα.

Bestseller μοντέλα παιδικών γυαλιών σκελετό Kwiat Junior

Τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις αυτής της μάρκας και σειράς είναι:

  • k-5033-b – το στρογγυλό σχήμα ταιριάζει τέλεια σε επιμήκη, ορθογώνια και τετράγωνα πρόσωπα. Το μωβ και το κίτρινο χρώμα συνδυάζονται καλά και δημιουργούν μια εξαιρετική πρόταση για παιδιά και των δύο φύλων.
  • k-5097-e – ο καθαρός σχεδιασμός των οβάλ σκελετών γυαλιών έχει γκρι χρώμα και η έμφαση δίνεται από την πράσινη απόχρωση των λαβών.
  • k-5072-c – το σχήμα ματι γάτας είναι ταιριάζει και στο παιδικό κοινό και σε συνδυασμό με το μωβ χρώμα δημιουργείται ένα ενδιαφέρον και αξέχαστο σχέδιο.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik