Σκελετοί - MAX & CO

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-25 από 25

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-25 από 25

ανά σελίδα

Μπορείτε να βρείτε επώνυμες προσφορές υψηλής ποιότητας για αξεσουάρ σε προσιτές τιμές επισκεπτόμενοι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Skyoptic.gr.

Σκελετοί γυαλιών Max & Co – κομψότητα και καινοτομία

Οι σκελετοί γυαλιών Max & Co κατασκευάζονται με αντιαλλεργικά υλικά για να είναι κατάλληλοι για όλους. Το πλαστικό χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα στο χρόνο. Τα αξεσουάρ γυαλιών αυτής της μάρκας είναι διαφορετικά - υπάρχουν και λεπτά και παχιά, σε ουδέτερα και φωτεινά χρώματα. Ανεξάρτητα από την πυκνότητά τους, είναι ελαφριά και άνετα φοριούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι κατάλληλοι τόσο για προοδευτικούς όσο και για διάφορους τύπους μονοεστιακών φακών. Ως η πιο κοινή απόχρωση που χτίζει το σχέδιο του αξεσουάρ, είναι το βαθύ κόκκινο.

Κορυφαίοι σκελετοί γυαλιών Max & Co

Πίσω από την πολυετή εμπειρία της ιταλικής φίρμας κρύβονται πολλά επιτυχημένα προϊόντα που επιβάλλονται στην αγορά. Δύο μοντέλα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προσφορών της μάρκας:

  • 372 - 0UC - 5415 – το κόκκινο χρώμα του αντικειμένου δίνει σικ στο μοντέλο και το κλασικό ορθογώνιο σχήμα δίνει διαχρονική κομψότητα. Η προστασία UV είναι 100%, και το πλαστικό είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό.

  • 292 - PF3 - 5018 – αυτή η εφαρμογή της Max & Co έχει τετράγωνο σχήμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου και το πράσινο χρώμα που ενσωματώνεται με τον σκελετό δίνει προσωπικότητα στο μοντέλο.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik