Γυναικεία γυαλιά ηλίου - SILHOUETTE

Αγορά κατά
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Η σαφής γραφή του σχεδιασμού κάνει το προϊόν μοναδικό και επιθυμητό. Όταν προστεθεί αρκετό στυλ και κομψότητα, το αποτέλεσμα είναι η τελειότητα στους γυναικείους σκελετούς που ονομάζονται Silhouette.

Πλεονεκτήματα των σκελετών Silhouette

Τα μοντέλα Silhouette εκπροσωπούν το στυλ και ξεχωρίζονται από μακριά. Οι συγκεκριμένοι σκελετοί φέρνουν απόλαυση  στην καθημερινή ζωή. Προτιμώνται από γιατί είναι

  • κομψά - έχουν καθαρές γραμμές και είναι ανόθευτα 
  • πρωτότυπα - οι λεπτές λεπτομέρειες  κάνουν την διαφορά
  • ελαφρότητα - τα μοντέλα χωρίς μεντεσέδες και βίδες ζυγίζουν λιγότερο από 2 γραμμάρια.

Τι τους ξεχωρίζει από τους άλλους;

Η πατρίδα του Silhouette είναι η Αυστρία και οι περισσότερες από τις σχεδιαστικές λύσεις έχουν τη σφραγίδα της Νέας Υόρκης. Αυτή η συνεργασία είναι που γεννά ένα από τα εμβληματικά γυναικεία μοντέλα του brand. Όλοι όσοι τα βλέπουν για πρώτη φορά μένουν έκπληκτοι από τη λεπτή εμφάνιση, τα στρογγυλά γυαλιά σε διάφορα χρώματα και την ελαφριά γραμμή που κάνει αντίθεση.

Η εταιρεία δεν προδίδει τη φιλοσοφία της και όλους τους σκελετούς που προσφέρει έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις κυρίες να τους ερωτεύονται. Στο Skyoptic.gr θα βρείτε διαφορετικά είδη - ολόκληρα (Silhouette  2892), με κορδόνι (Silhouette  4551), τύπου πεταλούδα (Silhouette  4558). Η επιλογή είναι ανάμεσα σε πλαστικό, μέταλλο ή τιτάνιο. Όταν η ποιότητα και η τιμή κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας, η παραγγελία είναι εύκολη και η παράδοση γρήγορη.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik