Γυναικεία γυαλιά ηλίου - ROBERTO CAVALLI

Αγορά κατά
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Η εύρεση αντικειμένων υψηλής ποιότητας στον τομέα των αξεσουάρ που να είναι επώνυμα και πρωτότυπα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Εμείς, στη Sky Optic, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή γυναικείων γυαλιών ηλίου Roberto Cavalli, τα οποία αποτελούν μέρος των τελευταίων συλλογών και διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Roberto Cavalli αξεσουάρ για γυναίκες - για να είστε κομψοί 

Η Roberto Cavalli είναι μια μάρκα με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στην παραγωγή premium προϊόντων στον τομέα της γυναικείας και ανδρικής μόδας. Τα γυαλιά ηλίου Roberto Cavalli είναι διαφορετικά, μοναδικά, αληθινά έργα, που εκφράζουν την ευρηματικότητα και την ατομικότητα των σχεδιαστών.

Top μοντέλα γυναικείων γυαλιών ηλίου Roberto Cavalli

Οι σχεδιαστές της μάρκας εργάζονται ακούραστα για να δημιουργήσουν νέα, διαφορετικά αξεσουάρ για τις γυναίκες για να ευχαριστήσουν το ωραίο φύλο, αλλά υπάρχουν δύο μοντέλα που ξεχωρίζουν μεταξύ των υπολοίπων ως τα πιο προτιμώμενα, είναι:

  • rc-1065-01c-s – η μοναδικότητα οφείλεται στον σχεδιασμό τους. Το στρογγυλό σχήμα έχει σχεδιαστεί άριστα σε συνδυασμό με τα χρώματα – μαύρος σκελετός και μπλε ιριδίζοντα γυαλιά που παρέχουν καλή χρωματική αντίθεση.
  • rc1050-01c-s – στην καρδιά αυτών των μαύρων γυαλιών ηλίου, που έχουν κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση, βρίσκονται τα αστραφτερά στοιχεία που γίνονται το επίκεντρο της προσοχής, δηλαδή οι πέτρες. Το σχήμα είναι μάτι γάτας και οι παχιοί γκρι φακοί παρέχουν εξαιρετική ορατότητα και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik