Γυναικεία γυαλιά ηλίου - RAY-BAN FERRARI

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-40 από 40

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-40 από 40

ανά σελίδα

Ray-Ban και Ferrari – αναμενόμενος καλός συνδυασμός για τις γυναίκες

Για την παραγωγή γυναικείων γυαλιών ηλίου Ray-Ban Ferrari χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας - μέταλλο και πλαστικό για τον σκελετό και οργανικά για τους φακούς. Τα μοντέλα είναι ξεχωριστά, ενώ ταυτόχρονα ακολουθούν την κομψή γραμμή. Ως αποτέλεσμα της δημιουργικότητας που εφαρμόζουν οι Ray-Ban και Ferrari, αποκτάτε μοντέρνα, ποιοτικά, δυνατά, ελαφριά και άνετα αξεσουάρ.

Από τις πιο δημοφιλείς προσφορές σχεδιαστών για γυναίκες, ξεχωρίζουν τα ακόλουθα επώνυμα είδη:

  • rb8361m-f6476q - αυτό το μοντέλο γυναικείων γυαλιών ηλίου έχει πολυγωνικό σχήμα. Μια πρόταση με κλασικό μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με πορτοκαλί φακούς επιτυγχάνεται μια σημαντική αντίθεση, η οποία δεν είναι ενοχλητική.

  • Rb4366m-f676-6g – ο ορθογώνιος σκελετός ταιριάζει σε κυρίες με πιο στρογγυλά και οβάλ πρόσωπα και το μαύρο χρώμα είναι καθολικό. Για τα γυαλιά καθρέφτη χρησιμοποιούνται γκρι φακοί, που φαίνονται κομψοί και έχουν υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

  • rb3696m-f007h2 - Το στρογγυλό σχήμα αυτών των γυναικείων γυαλιών ηλίου φαίνεται πολύ ξεχωριστό, σε συνδυασμό με τα χρώματα - μωβ πολωμένοι φακοί και ασημί μεταλλικό σκελετό.

Μπορείτε να βρείτε καθένα από τα μοντέλα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Sky Optic σε ελκυστικές τιμές. Επιλέξτε το αγαπημένο σας αντικείμενο.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik