Γυναικεία γυαλιά ηλίου - JUST CAVALLI

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-1 από 1

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-1 από 1

ανά σελίδα

Η εύρεση γυναικείων αξεσουάρ που τονίζουν τη θηλυκότητα του ωραίου φύλου είναι δύσκολη υπόθεση. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Sky Optics μπορείτε να το αποκτήσετε με τον καλύτερο τρόπο σε προσιτές τιμές.

Just Cavalli για γυναίκες

Η μάρκα εκτιμά τη γυναικεία ομορφιά και για το σκοπό αυτό, προσπαθεί να επιτύχει την τελειότητα στην κατασκευή γυναικείων γυαλιών ηλίου. Η Just Cavalli βασίζεται σε σχέδια με προσοχή στη λεπτομέρεια που είναι κορυφαία. Το σύνολο του επαγγελματισμού στη χειροτεχνία και η έγχυση ποιοτικών υλικών, τα γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε οποιουσδήποτε εξωτερικούς παράγοντες. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των γυαλιών είναι υψηλής ποιότητας και βιολογικό.

Τα πιο επιθυμητά γυναικεία μοντέλα γυαλιών ηλίου Just Cavalli

Ως σύμβολο θηλυκότητας, αυτές οι σχεδιαστικές κατασκευές εκτιμώνται ιδιαίτερα, με τα πιο επιθυμητά μοντέλα του Just Cavalli να ξεχωρίζουν:

  • JC867 01B/S - 54 - ο σκελετός είναι μοντέρνος με σχήμα πεταλούδας που αναδεικνύει τέλεια τα οβάλ και στρογγυλά πρόσωπα. Είναι όλα μαύρα, με έντονες λαβές και ιριδίζον γυαλί. Έχουν πλήρη προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες,

  • JC926S 74T/S - αυτά τα γυαλιά ηλίου έρχονται σε τέλεια αντίθεση με το παραπάνω μοντέλο. Είναι πολύχρωμα, σύμβολο θηλυκότητας, τρυφερότητας, και ο συμβολισμός δημιουργείται χάρη στους ροζ σκελετούς και τα γυαλιά με κυκλάμινα. Το στρογγυλό τους σχήμα δημιουργεί μια αίσθηση κοκεταρίας και είναι κατάλληλο για μακρόστενα και τετράγωνα πρόσωπα.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik