Σκελετοί - MOSCHINO LOVE

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-12 από 12

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-12 από 12

ανά σελίδα

Moschino Love –κομψοι  και άνετοι

Η μάρκα Moschino Love ξεχωρίζει με τους σκελετούς γυαλιών της που είναι ταυτόχρονα κομψόι, ανθεκτικοί και άνετοι. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργικότητα και την ικανότητα των σχεδιαστών, καθώς και στα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Ακριβώς λόγω των ιδιοτήτων του πλαστικού που χρησιμοποιείται, κάνουν τα μοντέλα ελαφριά, τους δίνουν αντοχή και άνεση όταν φορούν.

Δημοφιλείς σκελετοί γυαλιών Moschino Love

Η μάρκα παρέχει πολλές διαφορετικές επιλογές στην κατηγορία των σκελετών γυαλιών, οι πιο δημοφιλείς από τις οποίες είναι:

  • mol584-807-5218 – το μοντέλο χαρακτηρίζεται από στρογγυλό σχήμα. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, το οποίο δημιουργεί άνεση κατά τη χρήση στον ιδιοκτήτη του αξεσουάρ. Η καθαρή μαύρη εμφάνιση των σκελετών των γυαλιών έρχεται σε αντίθεση με την εσωτερική σχεδίαση των λαβών που απεικονίζουν κόκκινες καρδιές;
  • mol539-s6f-5215 – αυτή η γυναικεία παραλλαγή είναι τύπου cat eye. Το μπλε χρώμα ταιριάζει απόλυτα με τις καρδιές που απεικονίζονται στις λαβές;
  • mol520-807-5217 – η κλασική εμφάνιση των τετράγωνων μαύρων αξεσουάρ Moschino Love τα καθιστά εξαιρετική επιλογή για κάθε μέρα και συνδυάζονται με διαφορετικά ντυσίματα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα SkyOptic, θα βρείτε υψηλής ποιότητας και σύγχρονα αξεσουάρ ασφαλείας που είναι επώνυμα και ανήκουν στις συλλογές παγκοσμίου φήμης brands. Μπορούν να αγοραστούν σε προσιτές τιμές.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik