Σκελετοί - GIANFRANCO FERRE

Αγορά κατά
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Εμείς, το ηλεκτρονικό κατάστημα αξεσουάρ Sky Optic, σας προσφέρουμε να αγοράσετε επώνυμους και ποιοτικούς σκελετούς γυαλιών γνωστών εταιρειών για γυναίκες και άνδρες σε προσιτές και ελκυστικές τιμές. Με αυτά, μπορείτε να επιλέξετε κατάλληλα γυαλιά με ή χωρίς διόπτρες, ανάλογα με την ανάγκη και τις προτιμήσεις, και να δώσετε έμφαση στην καθημερινή σας όραση με άψογο τρόπο.

Σκελετοί γυαλιών Gianfranco Ferre - ελαφρύ, δυνατό και όμορφο

Οι σκελετοί γυαλιών Gianfranco Ferre ξεχωρίζουν ανάμεσα στα ανταγωνιστικά προϊόντα στον τομέα αυτό με τη δύναμη, την αντοχή τους και ταυτόχρονα την ελαφρότητα και την άνεση που δημιουργούν. Παρά το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, οι προσφορές του Gianfranco Ferre είναι άνετες και μπορούν να φορεθούν καθημερινά χωρίς να προκαλούν ενόχληση. Υλικά, επαγγελματισμός και σχεδιαστικές ιδέες συγχωνεύονται τέλεια σε εκπληκτικά και αξιομνημόνευτα σχέδια.

Προτεινόμενοι σκελετοί γυαλιών Gianfranco Ferre

Η Gianfranco Ferre είναι ένα brand που δημιουργεί με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά, προσφέροντας άψογα διαφορετικά και όμορφα προϊόντα στον τομέα των αξεσουάρ. Οι πιο προτιμώμενες επιλογές μεταξύ των χρηστών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι:

  • 0214-003 – αυτό το γυναικείο μοντέλο έχει κομψό σχεδιασμό, χάρη στο χρυσό χρώμα και το σχήμα πεταλούδας του. Πηγαίνει σε γυναίκες με οβάλ και στενόμακρο πρόσωπο. Θα βρείτε το λογότυπο της μάρκας ως μέρος της κατασκευής του σχεδιαστή.
  • 0133-002 – το ορθογώνιο σχήμα σε συνδυασμό με το ουδέτερο μαύρο χρώμα και το χρυσό χαρακτηριστικό που ενσωματώνεται στις λαβές δημιουργούν ένα τέλειο μοντέλο για καθημερινή χρήση τόσο σε τυπικό όσο και σε επίσημο περιβάλλον.
  • 0214-004 - εδώ η έμφαση είναι στις λαβές, που έρχονται σε έντονο κόκκινο χρώμα σε αντίθεση με το χρυσό.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik