Γυαλιά ηλίου - VALENTINO

Αγορά κατά
Δεν μπορούμε να βρούμε προϊόντα που να ταιριάζουν στην επιλογή.

Μερικές από τις παγκοσμίου φήμης μάρκες για γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ δεν μπορούν να συγχέονται, ξεχωρίζουν ανάμεσα σε όλες τις προσφορές της αγοράς. Για να ξεχωρίσετε, στοιχηματίστε σε μια ξεχωριστή επιλογή που προσφέρουμε στο Skyoptic.gr, σε προσιτές τιμές.

Valentino – σύμβολο διαχρονικής κομψότητας και χάρης

Με την εξηνταετή ιστορία της, η μάρκα αντιπροσωπεύει τις παραδόσεις της Ιταλίας, συνδυάζοντας στυλ και καινοτομία. Τα γυαλιά ηλίου που δημιουργήθηκαν με το όνομα Valentino είναι σύμβολο πολυτέλειας και τάξης. Όλα τα μοντέλα είναι δημιουργίες σχεδιαστών υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό της μάρκας είναι το σχήμα των γυαλιών ηλίου - κυρίως γατίσια, και τα μοντέρνα μοντέλα είναι ακανόνιστου avant-garde τύπου. Ο σχεδιασμός των γυαλιών ηλίου στοχεύει να είναι κατάλληλος για κάθε σχήμα προσώπου.

Τα πιο περιζήτητα μοντέλα:

Υπάρχουν δύο μοντέλα που διακρίνονται από το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης και πωλήσεων, και συγκεκριμένα:

  • VA2040 - 300511 – αυτό το μοντέλο αποτελεί μέρος της συλλογής Valentino 2022 και διαθέτει πολυγωνικό σχήμα. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με ιριδίζοντα οργανικά ποτήρια σε γκρι χρώμα.
  • VA2043 - 300313 – το προστατευτικό αξεσουάρ αποτελεί μέρος της συλλογής 2021, αλλά συνεχίζει να κατέχει τις πρώτες θέσεις όσον αφορά τη ζήτηση. Χαρακτηρίζεται από το στρογγυλεμένο σχήμα και το χρυσαφί χρώμα του, ταιριάζει σε κάθε στυλ.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik