Γυαλιά ηλίου - RAY-BAN FERRARI

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-49 από 49

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-49 από 49

ανά σελίδα

Ray-Ban και Ferrari - Ιταλικές εταιρείες που αγωνίζονται για την αριστεία

Οι  ιταλικές εταιρείες Ray-Ban και Ferrari παρέχουν μια ποικιλία μοντέλων γυαλιών ηλίου, που συνδυάζουν τόσο τον κλασικό όσο και τον μοντέρνο σχεδιασμό. Οι γνώστες των διαχρονικών κλασικών επιλέγουν τις προσφορές του Ray-Ban ως αξεσουάρ τους ακριβώς λόγω των διαχρονικών πιο εμβληματικών σχεδίων Aviator και Weifer. Από την άλλη τα σχέδια της Ferrari προτιμώνται από τους λάτρεις των σπορ των αγώνων αυτοκινήτων Formula 1.

Η τελευταία συλλογή Ray-Ban Scuderia Ferrari έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των υψηλών ταχυτήτων. Τα μοντέλα που είναι αφιερωμένα σε κάθε γύρο του διαγωνισμού έχουν αεροδυναμική σχεδίαση σε συνδυασμό με κλασικό σχήμα.

Κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα Ray-Ban Ferrari

Η συλλογή Ray-Ban Scuderia Ferrari έχει θέμα. Υπάρχει ένα ειδικά σχεδιασμένο αξεσουάρ για κάθε γύρο του διαγωνισμού. Ως τα πιο δημοφιλή μπορούμε να επισημάνουμε:

  • RB8313-M - F008 / 71 - 61 - τύπου Aviator, με πράσινο μασίφ γυαλί και χρυσό μεταλλικό σκελετό. Το λογότυπο απεικονίζεται στην επάνω αριστερή γωνία και το όνομα της συλλογής αναγράφεται στο πλαίσιο.

  • RB4309M - F6266G - και πάλι τύπου Aviator, αυτά τα γυαλιά ηλίου δημιουργήθηκαν για τον αγώνα στην Ιταλία. Χαρακτηριστική εδώ είναι η αντίθεση μεταξύ του μαύρου χρώματος του πλαισίου και του κόκκινου χρώματος. Τα παράθυρα είναι καθρέφτες.

Κάντε την επιλογή σας για γυαλιά ηλίου σε προσιτές τιμές!

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik