Γυαλιά ηλίου - PORSCHE DESIGN

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-18 από 18

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-18 από 18

ανά σελίδα

Porsche Design – μια μάρκα πολυτελείας με παραδόσεις στην παραγωγή γυαλιών ηλίου

Η μάρκα με καταγωγή από την Ιταλία, δημοφιλής σε όλο τον κόσμο για την ευέλικτη παραγωγή της, προσφέρει αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες. Στόχος της Porsche Design στην κατασκευή γυαλιών ηλίου είναι να μην έχουν διακοσμητικό σκοπό, αλλά να παρέχουν υψηλό επίπεδο προστασίας, να είναι άνετα και ταυτόχρονα κομψά και εκλεπτυσμένα. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω του συνδυασμού των σύγχρονων τεχνολογιών και της διατήρησης των παραδόσεων. Για την παραγωγή των νέων συλλογών χρησιμοποιούνται η καλύτερη ποιότητα και τα καλύτερα υλικά, με τις γυάλινες εκδόσεις να είναι οι πιο προτιμώμενες και σύγχρονες.

Κορυφαία μοντέλα Porsche Design

Ανάμεσα στην πλούσια ποικιλία Porsche Design, ξεχωρίζουν τρία μοντέλα που θα τραβήξουν την προσοχή σας:

  • P8508 – A – 6412 – αυτή η πρόταση είναι τύπου Aviator, με πράσινους φακούς, των οποίων τα χαρακτηριστικά την καθιστούν κατάλληλη για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες. Το σχήμα είναι κατάλληλο για κάθε τύπο προσώπου.
  • P8566 – G – 6416 – με τον ορθογώνιο σχεδιασμό τους, αυτά τα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και το γκρι χρώμα του φακού μειώνει την αντανάκλαση, καθιστώντας αυτό το ζευγάρι τέλεια επιλογή για έντονη ηλιοφάνεια.
  • P8478 – W – 66 – Aviator. Αυτό το ζευγάρι χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή και αντοχή λόγω της συμμετοχής του τιτανίου στην παραγωγή των κουφωμάτων. Το μπλε χρώμα των γυαλιών είναι κατάλληλο τόσο για καλοκαιρινές μέρες όσο και για χειμώνα, σε συνθήκες χιονιού.

Περιηγηθείτε στη συλλογή μας από πολυτελή γυαλιά ηλίου Porsche Design στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και γίνετε μοντέρνοι σε προσιτές τιμές.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik