Γυαλιά ηλίου - POLAROID-JUNIOR

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-4 από 4

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-4 από 4

ανά σελίδα

Polaroid-Junior - επώνυμα παιδικά αξεσουάρ ματιών

Τα παιδικά γυαλιά ηλίου πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας τη μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UV του ήλιου, που ορίζονται ως επιβλαβή, χρήση υποαλλεργικών υλικών που είναι ανθεκτικά και ελαφριά και κάνουν το αξεσουάρ άνετο. Αυτά ακριβώς τα μοντέλα κατασκευάζει η μάρκα Polaroid - Junior. Η μάρκα δημιουργήθηκε για να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών και να προστατεύει τα μάτια τους. Μαζί με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, τα γυαλιά ηλίου είναι όμορφα, πολύχρωμα και διαφορετικά. Διατίθενται διάφορα σχήματα, όπως στρογγυλά, τετράγωνα, ορθογώνια. Καλύπτουν τις ανάγκες ενός παιδιού.

Προτιμώμενα παιδικά γυαλιά ηλίου Polaroid-Junior

Τα πιο προτιμώμενα είδη που σημειώνουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα skyoptic.gr είναι:

  • pld8020-s-cyq-ai – το ροζ χρώμα που ενσωματώνεται στο σκελετό θα μετατρέψει το αξεσουάρ στο αγαπημένο απόκτημα των μικρών κυριών. Τα γυαλιά καθρέφτη συμβάλλουν περαιτέρω στην κομψότητα και την ομορφιά του σχεδιασμού και οι γκρι φακοί δεν καταπονούν τα μάτια ακόμη και στον πιο λαμπερό ήλιο.
  • p0300-0ft-y2 – ο ορθογώνιος  δίχρωμος σκελετός, κατασκευασμένος από κλασικά χρώματα όπως το κόκκινο και το λευκό, φαίνεται εντυπωσιακό σε αντίθεση με τους γκρι φακούς.
  • pld8010-s-mif-y2 – αυτό το μοντέλο γυαλιών ηλίου της Polaroid - Junior ενσωματώνει δύο χρώματα σε έναν εξαιρετικό συνδυασμό - μπλε και γκρι. Ο πλαστικός  σκελετός ορίζονται από την ελαφρότητα και την άνεση.

Στο skyoptic.gr, όλα τα αξεσουάρ είναι πρωτότυπα και σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα σχέδια και χαρακτηριστικά τους, ξεχωρίζουν οι ελκυστικές τιμές για το ζευγάρι που θέλετε.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik