Οβάλ - Γυαλιά ηλίου - Page 1

Φίλτρα

Στοιχεία 1-60 από 193

Sorting

Σε ποιους ταιριάζουν τα οβάλ γυαλιά ηλίου;

Τα οβάλ γυαλιά ηλίου έχουν στρογγυλεμένο σχήμα που εξισορροπεί τα πιο έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου, ιδιαίτερα τη γραμμή του σαγονιού, και ταιριάζουν τέλεια σε άτομα με τετράγωνο και ορθογώνιο πρόσωπο.

Ανδρικά, γυναικεία και παιδικά οβάλ γυαλιά ηλίου

Όλες οι γνωστές μάρκες κατασκευάζουν αξεσουάρ σε αυτή τη μορφή και τις περισσότερες φορές τα μοντέλα χωρίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Στο skyoptic.gr προσφέρουμε τις ακόλουθες επιλογές:

  • ανδρικά – κομψά μοντέλα σχεδιαστών που έχουν καθαρό και απλό σχέδιο. Θα βρείτε χρώματα σκελετών και φακών που είναι στην πιο ουδέτερη γκάμα – γκρι, μαύρο, καφέ. Οι περισσότερες προσφορές είναι full frame.
  • γυναικεία - υπάρχουν τόσο πιο απλά και κλασικά σχέδια, όσο και ξεχωριστά, με χοντρο σκελετό. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά όπως πλαστικό και μέταλλο. Θα βρείτε ουδέτερα χρώματα, πιο φωτεινά και πολύχρωμα, τα οποία είναι όλα επίκαιρα και μοντέρνα.
  • Παιδικό - πολύχρωμο, άνετο, ανθεκτικό και ελαφρύ. Τέτοια είναι τα οβάλ γυαλιά ηλίου που έχουν σχεδιαστεί για παιδιά. Έχουν τον υψηλότερο βαθμό προστασίας από την επιβλαβή ακτινοβολία, και οι συνδυασμοί των αποχρώσεων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί - κίτρινο με μπλε, κόκκινο με λευκό, ροζ με γκρι.


Για τους πιο δυνατούς, για το ωραίο φύλο και για τα πιτσιρίκια, υπάρχουν αξεσουάρ από δοκιμασμένες μάρκες, όπως Vogue, Oakley, Ray-Ban, Kwiat, Emporio Armani, Ralph κ.α. Κάθε μοντέλο είναι υψηλής ποιότητας, μοντέρνας σχεδίασης και προσιτές τιμές