Ανδρικά γυαλιά ηλίου - TOMMY HILFIGER

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-9 από 9

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-9 από 9

ανά σελίδα

Tommy Hilfiger - κλασικό αμερικανικό στυλ και ποιότητα

Η αμερικανική μάρκα, που δημιουργήθηκε από τον Thomas Hilfiger, έχει αποδειχθεί στην παγκόσμια αγορά μέσω της σπορ κομψότητάς της, χαρακτηριστική του αμερικανικού στυλ. Χαρακτηριστικό της μάρκας είναι η κυριαρχία και ο συνδυασμός τριών χρωμάτων -λευκού, μπλε ναυτικού και κόκκινου, που είναι εμβληματικά και γίνονται σήμα κατατεθέν της.

Εκτός από την παραγωγή ρούχων, η μάρκα Tommy Hilfiger είναι επίσης γνωστή για την παραγωγή αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας και συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου. Η μακρόχρονη εμπειρία των σχεδιαστών στο χώρο αντικατοπτρίζεται εμφανώς στο υψηλό επίπεδο ποιότητας ανδρικών γυαλιών ηλίου που παράγονται με την επωνυμία. Χαρακτηριστικό αυτού του τύπου ανδρικών αξεσουάρ πολυτελείας είναι ότι τα εμβληματικά τρία χρώματα ενσωματώνονται σε συνδυασμό με ένα πρωτοποριακό σχέδιο.

Τα 3 κορυφαία μοντέλα Tommy Hilfiger

Ως τα πιο περιζήτητα μπορούμε να αναφέρουμε τρία μοντέλα ανδρικών γυαλιών ηλίου:

  • 1866 / F / S - 6LB / 96 - με το σχήμα του πλαισίου τύπου Aviator, μπλε γυαλί και γκρι πλαίσιο, αυτό το μοντέλο μπορεί να γίνει αντιληπτό ως κλασικό και καθολικό - πηγαίνει τόσο σε επίσημο όσο και σε αθλητικό όραμα.

  • 1798 / S - PJP / KU - αυτό το μοντέλο είναι ορθογώνιο, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου. Ο σχεδιασμός επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στον τονισμό του σκούρου μπλε χρώματος.

  • 1802 / S - 003 / IR - το αξεσουάρ είναι τύπου Aviator και χαρακτηρίζεται από το κυρίαρχο μαύρο χρώμα, σε αντίθεση με το κόκκινο, που γίνεται η προφορά του.

Βρείτε το αγαπημένο σας ζευγάρι πολυτελή ανδρικά γυαλιά ηλίου Tommy Hilfiger, ανάμεσα στην ποικιλία που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Skyoptic.gr σε συνδυασμό με ελκυστικές τιμές.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik