Ανδρικά γυαλιά ηλίου - RAY-BAN FERRARI

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-46 από 46

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-46 από 46

ανά σελίδα

Ray-Ban και Ferrari – δύο μάρκες σε έναν απροσδόκητα καλό συνδυασμό

Οι δύο μάρκες δημιουργούν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ μεταξύ τους, αλλά μαζί αναπτύσσουν μια καινοτόμη συλλογή γυαλιών ηλίου για άντρες που αγαπούν τα κλασικά σχέδια, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας δεξιοτεχνία και μια αξέχαστη υπερβολή χρωμάτων. Τα χρώματα μαύρο και κόκκινο είναι εμβληματικά της Ray Ban Ferrari, αλλά στα σπορ ανδρικά μοντέλα μπορείτε να βρείτε και άλλα φωτεινά και έντονα σχέδια, παρέχοντας 100% προστασία από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες.

Bestseller μοντέλα ανδρικών γυαλιών ηλίου Ray-Ban Ferrari

Ανάμεσα στα best-seller ανδρικά γυαλιά ηλίου από την εκπληκτική συνεργασία Ray-Ban Ferrari είναι:

  • RB4309M - F6266G – με το τετράγωνο σκελετό της, αυτή η προσφορά θα φαίνεται υπέροχη σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα ανδρικού προσώπου. Τα ιριδίζοντα γυαλιά παρέχουν άνεση και δυνατότητα εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας - οδήγηση, εργασία. Το εμβληματικό κόκκινο χρώμα ενσωματώνεται στον σκελετό.

  • RB4365M - F6026Q – αυτά τα γυαλιά ηλίου έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Μπορούν να βρεθούν σε δύο αποχρώσεις: κόκκινο και γκρι/μαύρο και πορτοκαλί. Οι φακοί καθρέφτης διατηρούν τη λάμψη στο ελάχιστο, κάτι που είναι σημαντικό στα χειμερινά σπορ.
Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik