Ανδρικά γυαλιά ηλίου - KWIAT EX

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-13 από 13

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-13 από 13

ανά σελίδα

Κομψά με ανδρικά γυαλιά ηλίου Kwiat Ex

Τα ανδρικά αξεσουάρ ασφαλείας διακρίνονται για τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους. Προσφέρουν πολύ καθαρές, αλλά ξεχωριστές γραμμές και σχήματα για να τραβήξουν την προσοχή σας. Ο συνδυασμός ποιοτικών υλικών και εξαιρετικών μεθόδων κατασκευής είναι η μυστική φόρμουλα της Kwiat Ex για τη δημιουργία ξεχωριστών ανδρικών γυαλιών ηλίου. Είναι πρωτότυπα, δυνατά, άνετα και εναρμονισμένα με τις τάσεις της μόδας. Παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας.

Κορυφαία μοντέλα ανδρικών γυαλιών ηλίου Kwiat Ex

Τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της μάρκας, που με χαρά σας παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα της Sky Optic, σε κάτι παραπάνω από εξαιρετικές τιμές, είναι:

  • KWIAT EX KS 1503 - A – ένας κλασικός τύπος Aviator που ακολουθεί μια πιο ξεχωριστή γραμμή. Διαθέτει μαύρο πλαστικό σκελετό και γκρι συμπαγή γυαλιά με πολωτικούς φακούς. Αυτό το ζευγάρι ανήκει στην τελευταία συλλογή της μάρκας για το 2023.

  • KWIAT EX KS EX 9259 - C - ο ορθογώνιος σκελετός στέκεται κομψά και όμορφα, δίνοντας στα ανδρικά γυαλιά ηλίου υπέροχη εμφάνιση. Το μαύρο χρώμα του, σε συνδυασμό με τα πράσινα συμπαγή γυαλιά, δημιουργούν μια τέλεια ισορροπία.

  • KWIAT EX KS EX 9223 A - μια από τις πιο σύγχρονες προσφορές της Kwiat Ex στην κατηγορία των ανδρικών αξεσουάρ ασφαλείας, είναι αυτά με οβάλ σχήμα και αντιπροσωπεύουν έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό μαύρου και πράσινου χρώματος, ενσωματωμένο στο πλαίσιο και στα γυαλιά. .

Επιλέξτε την αγαπημένη σας επιλογή και παραγγείλτε την online από το Sky Optic. Θα παραδώσουμε σε μια βολική διεύθυνση για εσάς ή στο γραφείο μιας μεταφορικής εταιρείας.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik