Ανδρικά γυαλιά ηλίου - JAGUAR

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-1 από 1

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-1 από 1

ανά σελίδα

Η Jaguar είναι μια διάσημη εταιρεία για πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά προσφέρουν και διάφορα αξεσουάρ όπως γυαλιά. Η μάρκα παράγει κομψά ανδρικά γυαλιά ηλίου και είναι γνωστή για την ποικιλία, το στυλ και την επιδίωξη της τελειότητας. Μπορείτε να δείτε αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα, σχήμα και υλικό σκελετού.

Σπορ σχεδιασμός και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες

Η Jaguar προσφέρει συλλογές που είναι γνωστές για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η μάρκα παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλα τα χρώματα και σχήματα σκελετού που έχουν προστασία από τις ακτίνες UV που προέρχονται από τον ήλιο.

Η εταιρεία κατασκευάζει ανδρικά γυαλιά ηλίου με αξεπέραστη απόδοση ακόμα και μέχρι τις παραμικρές λεπτομέρειες. Οι εκπληκτικές συλλογές της ομώνυμης εταιρείας είναι η τελευταία λέξη της μόδας και πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Τα περισσότερα παραγγελθέντα μοντέλα Jaguar

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ανδρικά γυαλιά ηλίου Jaguar ξεχωρίζουν:

  • 373 596 100 – έχουν ορθογώνιο μεταλλικό σκελετό, που καθιστά αυτό το μοντέλο άνετο στη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το υλικό του φακού είναι οργανικό και δεν προσφέρει πόλωση, αλλά έχει προστασία UV.
  • 374 566 000 – το σχήμα aviator και το χρυσό χρώμα δίνουν σε αυτό το μοντέλο μια τέλεια εμφάνιση. Διαθέτουν πλήρη μεταλλικό σκελετό, δεν έχουν πόλωση, αλλά έχουν προστασία από τις ακτίνες UV.

Στον ιστότοπό μας, μπορείτε να δείτε τα ανδρικά sunnies Jaguar, τα οποία διατίθενται σε λογικές τιμές και αναμφισβήτητα υψηλή ποιότητα.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik