Γυαλιά ηλίου - ANA HICKMANN

Αγορά κατά
Φίλτρα

Προϊόντα 1-4 από 4

ανά σελίδα
Φίλτρα

Προϊόντα 1-4 από 4

ανά σελίδα

Όταν ένα top model δημιουργεί το δικό του brand, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Απόδειξη  για αυτό  είναι τα γυαλιά ηλίου Ana Hickmann, τα οποία έγιναν δημοφιλή πρώτα στη Βραζιλία και μετά σε περισσότερες από 55 χώρες σε πολλές ηπείρους.

Σύντομη ιστορία της εταιρείας  Ana Hickmann

Η Anna Hickman είναι ένα πασίγνωστο μοντέλο από την Βραζιλία και ακριβώς όταν βρίσκεται στο απόγειο της φήμης της, γνωρίζει μια από τις πιο σημαίνουσες ευρωπαϊκές εταιρείες που παράγουν προϊόντα για την προστασία των ματιών. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή της εταιρείας Anna Hickman. Τα μοντέλα γίνονται γρήγορα επιτυχία μεταξύ των γυναικών που αναζητούν προϊόντα πολυτελείας σε προσιτές τιμές.

Χαρακτηριστικά των γυαλιών ηλίου Ana Hickmann

Οι συλλογές της μάρκας διακρίνονται για την κομψότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. Γίνονται γρήγορα το αγαπημένο αξεσουάρ γιατί ξεχωρίζονται με:

  • ποιότητα - κατασκευασμένο από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά όπως οξικό και ελαφρύ μέταλλο
  • πρωτότυπα - λόγω των τολμηρών σχεδιαστικών λύσεων, όπως ah 3190, ah 3192 ή ah 3181.;
  • λάμψη - μερικά από τα πιο όμορφα γυαλιά ηλίου έχουν διακριτικά ενσωματωμένα μαργαριτάρια

Αν ανοίξετε τον ηλεκτρονικό κατάλογο του Skyoptic.gr,  θα δείτε τις συλλογές προϊόντων της Ana Hickmann σε όλο τους το μεγαλείο και θα απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από γυαλιά ηλίου με προστασία UV, σχεδιασμένα για γυναίκες με στυλ.

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik