Едномесечни контактни лещи Biofinity Toric (3 лещи)

Σε απόθεμα
SKU
1622541
Εκτίμηση::
100% of 100
39,00 €
Select an option:
Τόσο χαμηλά όσο 39,00 €
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Χαρακτηριστικά
Brand Biofinity
Χρώμα σκελετού Черен
Προστασία UV Не
Диаметър (DIA) 15.20
Период на подмяна 30 дни
Мога ли да спя с лещите?: Да
Базова кривина (BC) 8.70
Съдържание на вода 48%
Пропускливост на кислород 116 Dk/t
Περιγραφή

Μηνιαίοι φακοί επαφής  Biofinity ενός μήνα (3 τεμ)

Όσον αφορά τη διόρθωση της όρασης, οι φακοί επαφής είναι μια δημοφιλής επιλογή στις μέρες μας, ακριβώς λόγω της άνεσης και της φυσικής εμφάνισης που προσφέρουν. Αν ψάχνετε για ένα ποιοτικό προϊόν που έχει αποδείξει την κατάστασή του στην αγορά - το Biofinity είναι το εμπορικό σήμα σας. Οι μηνιαίοι φακοί επαφής τους προσφέρουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών για να παρέχουν μέγιστη άνεση κατά τη χρήση και βέλτιστη διόρθωση της όρασης για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων.

Χαρακτηριστικά του μοντέλου

Οι φακοί επαφής Biofinity αποτελούνται από εξαιρετικά καλά επιλεγμένα υλικά και είναι κατασκευασμένοι στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να έχουν το 

     1. βέλτιστο όφελος για τον χρήστη. Οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις στις οποίες πρέπει να γνωρίζετε την απάντηση για να εξοικειωθείτε με το μοντέλο είναι:

Ποια είναι η διάρκεια ζωής;

     2. Οι φακοί επαφής Biofinity είναι μαλακοί και έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται για περίοδο ενός μήνα πριν αντικατασταθούν με νέους.

Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα οφθαλμικών διοπτρικών μετρήσεων, καθιστώντας τις μια κατάλληλη επιλογή για ένα μήνα τόσο για μυωπικούς όσο και για υπερμετρωπικούς ασθενείς. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα τόσο σε σφαιρικά όσο και σε ασφαιρικά σχέδια, καθιστώντας τα μια πολύ δημοφιλή και αποδεδειγμένη επιλογή για άτομα με αστιγματισμό.

Υλικό κατασκευής και τρόπος κατασκευής

Είναι κατασκευασμένα από άχρωμη υδρογέλη σιλικόνης, η οποία αναπνέει πολύ και επιτρέπει τη βέλτιστη διαπερατότητα οξυγόνου μεταξύ του ματιού και του έξω κόσμου. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη διατήρηση της υγείας των ματιών, καθώς η σωστή ροή οξυγόνου βοηθά στην πρόληψη των μολύνσεων των ματιών και άλλων επιπλοκών. Επιπλέον, το υλικό σιλικόνης-υδρογέλης παρέχει υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα επαφής ενός μήνα της Biofinity παραμένουν ενυδατωμένα, άνετα και χωρίς ταλαιπωρία όλη την ημέρα.

Ποια είναι τα οφέλη του προϊόντος;

Η τεχνολογία Biofinity χρησιμοποιείται στη διαδικασία κατασκευής για να διασφαλιστεί ότι κάθε προϊόν είναι ακριβές και υψηλής ποιότητας. Αυτό αυξάνει την παροχή καθαρής και ακριβούς διόρθωσης όρασης στον χρήστη, βελτιώνοντας τη συνολική οπτική του υγεία.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά τους είναι η εξαιρετική άνεση. Σε αντίθεση με τα σκληρά μοντέλα, τα οποία μπορεί να είναι άβολα και δύσκολο να τοποθετηθούν, το Biofinity είναι απαλό και ευέλικτο, επιτρέποντας άνετη και φυσική αίσθηση και εφαρμογή στο μάτι. Το πιο σημαντικό είναι ότι το μοντέλο φθοράς ενός μήνα έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει άνετα γύρω από το μάτι, μειώνοντας τον κίνδυνο ερεθισμού ή ενόχλησης.

Αξιολογήσεις και κριτικές
Αξιολογείτε:
Едномесечни контактни лещи Biofinity Toric (3 лещи)

Η βαθμολογία σας:

Copyright © 2024, Sky Optic. All Rights Reserved. Online store by Stenik